mandag 6. april 2015

Rullegardin 50 cm bred

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Naos lystett rullegardin (kun bestillingsvare i butikk). Alle rullegardiner har er avsluttende hvit metallist nederst. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Hos Kid har vi et stort utvalg rullegardiner som gjør det enkelt å regulere lyset i rommet. Rullegardinene leveres komplett med hvite fester og kjedetrekk.


Velg mellom lystette og vanlige rullegardiner. I store vinduer med bred vinduskarm er det ofte greit å henge opp rullegardinene i selve karmen, men er det et lite vindu med smal vinduskarm, kan det være bedre å montere gardinen utenfor selve rammen, slik at du ikke dekker for lyset og tar opp vindusareal unødvendig.

Vælg rullegardiner, når du gerne vil have en gardinløsning, som er både lækker at se på og nem at anvende. Et rullegardin er velegnet i soveværelset og fås som lysdæmpende eller mørklægningsgardin. Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk. Mange flotte motiver, farger og gardinlengder.


Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Der findes som bekendt mange forskellige former for gardinløsninger, lige fra stofgardiner til plisségardiner, lameller og persienner.


Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Stort udvalg af plisse- og rullegardiner med og uden mørklægning. Passer til alle rum og nem montering.


Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Se Danmarks største udvalg af rullegardiner i alle farver og mål.

Find dit nye rullegardin hos UNIG og få gratis stofprøver, billige priser samt lynhurtig fragt. De målene du bestiller, er de målene den ferdige gardinen vil ha (inkl. beslag). Det som skiller dette fra en liftgardin som “henger” er at den er montert på sidene. Det betyr at du kan velge om du vil ha åpningen for lys opp eller nede, eller begge steder, eller ingen. Heisgardiner fra Ellos til bra priser.


Velg blant heisgardiner og liftgardiner i ulike modeller og farger. Før man skal kjøpe rullegardiner er det viktig med riktige mål. Mål derfor alltid bredden nøyaktig i topp og bunn av vinduet da bredden kan variere fra noen få mm til cm. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.


DEBEL UNI RULLEGARDIN I SVART 100X1CM. Denne elegante rullegardin er et smart valg for den moderne hjem, og kan være et stilig alternativ til de tradisjonelle venetianske eller vertikale. Faber rullegardin er den ideelle løsning, hvis du ønsker et moderne og stilrent udtryk. Plisségardiner til ethvert behov.


Kollektionen har mere end flotte designs med mulighed for at vælge personlige bundlister, kvaster og dekorationsbånd. Monteringen er enkel og hurtig. Med andre ord til alle slags vinduer.


De mål du bestiller, er de mål, som det færdige gardin vil have (inkl. beslag og evt kædetræk). Fra yderside af det ene beslag til yderside af det andet beslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg