torsdag 9. april 2015

Hylle kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Sjekk ut Kjøkken Hylle. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring.


Vi hjelper deg å finne riktig løsning.

Når du har litt for lite plass i skuffer og skap til alle kjøkkenredskapene dine, er det praktisk med veggoppbevaring. Lag din egen løsning med skinner, knagger, bokser og hyller for å gjøre tingene dine mer tilgjengelige og kjøkkenet ditt litt stiligere. Epoq har et bredt sortiment innen skuffer og hyller til ditt kjøkken , vaskerom og garderobe.


Velg blant Trehyller, glasshyller, treskuffer, innvendige skuffer, skuff. Vi har oppbevaring til boden og garasjen, og hyller som tåler tunge gjenstander. Vi har også oppbevaring til stue og soverom for lettere ting du vil vise frem. Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass.


Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen.

Våre åpne hyller er derfor integrert i skapene og fremstår uten synlige hull. Det gir kjøkkenet en lekker designfinish. De åpne hyllene finnes i versjoner som passer til både høyskap, underskap og øyløsninger. Du har altså mange muligheter til å skape en helt egen personlig stil på det åpne kjøkkenet.


Hyller , tallerkenhyller, settekasser, kjøkkenoppheng, kjøkkenhyller. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Se ønskelisten her Your wishlist is full, can.


Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her! Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene?


Da er flotte hyller løsningen. Finn hyllene til veggen i spennende design her. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet , en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem.


Kanskje du er ute etter en smal hylle med stilrent og enkelt formspråk, en gedigen hylle med godt om oppbevaringsplass, eller en rund hylle med kreativt formspråk. Hos oss finner du store og små hyller som hjelper deg å innrede både fint og praktisk. Når oppbevaringen rommer det den skal, blir inntrykket i rommet både rolig og harmonisk.

Velg og vrak blant våre pene Hyller og oppbevaring! Vi har et bredt sortiment av Hyller og oppbevaring for alle hjemmets rom. Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design. Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. Hvilken hylle passer ditt behov?


Få inspirasjon og se gode hylle -løsninger her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Vi forelsker oss i det uttrykket som de åpne hyllene gir til kjøkkenet.


Hvis du velger en enkelt liten hylle eller en hel vegg full av hyller , så gir det kjøkkenet ekstra personlighet og varme. Det krever imidlertid litt mot å bytte ut de tradisjonelle kjøkkenskapene med åpne hyller. Kjøkken forslag til nytt kjøkken Åpne hyller er praktisk og gjør kjøkkenet levende og hyggelig enten du har stram eller romantisk stil. Hengsler og beslag er uunnværlig for montering av kjøkkendører og hyller. De har nemlig den egenskapen som gjør hverdagen på kjøkken mer funksjonell – både når du må åpne og lukke skapdørene, men også når du vil unngå at barna får fingre i klem.


Syv flotte hyller du greier å lage selv Vi får aldri nok hylleplass. Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv. Hylleskap er den rimeligste løsningen til det nye kjøkkenet ditt.


Når prisen på det nye kjøkkenet skal holdes nede, er en av mulighetene å velge kjøkkenskap med hyller. Det er opptil å spare hvis du velger et standard underskap med en skapdør og en hylle sammenlignet med et tilsvarende underskap med to LUX-skuffer. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer.


I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg