tirsdag 21. april 2015

Putetrekk til hotellpute

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Putetrekk i ulike design. Et behagelig putetrekk er viktig for søvnkvaliteten. Hotellputa bak alle hodeputene trenger også putetrekk.


Sengetøy i 1 bomullssateng til enkeldyner og dobbeldyner. Du kan se vårt store utvalg på home-tex. Vår populære hotellpute , perfekt til å pynte opp i sengen me eller lene seg mot når du leser i sengen.


Frisk opp med et par fargerike putetrekk.

Du har kanskje et ensfarget sengesett du gjerne vil friske opp litt. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print. Liker du å lese på sengen? Eller ta morgenkaffen der i helgene? Store hotellputer gir godt ryggstø samtidig som de gir en liten følelse av hotell og luksus.


Da er det fint å ha noe å lene seg til. Velg mellom puter med naturfyll, puter med fiberfyll, puter til barn og unge, og puter med spesialfyll (memoryskum). Hos oss finner du hodeputer med forskjellig putefyll, slik at kroppen får ergonomisk riktig støtte i alle hvilestillinger. Fri frakt til butikk.


Kan også brukes som sofapute! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Pene og komfortabele putevar enten du foretrekker glatt sateng eller myk bomull. Selger nye putetrekk str 70x90cm.


Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Passer for eksempel til hotellputer eller andre store puter. Det er trekk til sammen.


Hentes i Kristiansan eller sendes mot at kjøper betaler for porto.

Trenger du en god pute? Dunputer i flere gode kvaliteter og høyder. Fiberputer og spesialputer, som Tempur og puter som har egenskaper. DUNPUTE - RONDSLOTTET - HOTELLPUTE 70X1CM. Lett og bløt dunpute, med ileggsputer i fiber, for regulering av høyde.


Høyden kan justeres fra høy - medium - lav, ved å ta ut eller begge fiberputene. Selv om puten er veldig myk og fluffy, bevarer den sin form, dersom du ønsker at den skal fungere som støtte. Logg inn for å følge dette.


Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Valg av hodepute skal ikke overlates til tilfeldighetene – da det er viktig for optimal liggestilling og støtte til hodet og nakke. Hvilke liggestillinger du foretrekker har betydning for hvilken pute du burde velge.


Hvorvidt du foretrekker en høy eller lav hodepute er også noe du bør tenke på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg