fredag 3. april 2015

Glassmonter vegg

Vi har glasskap av høy kvalitet i flere utførelser. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Finn glassmonter vegg hvis du ser nå.


Produktene i denne kategorien er beregnet for å kunne henge på vegg.

De kan enten skrues fast, stå på hylle eller henges i panelvegg ved hjelp av braketter. Pris: Send foresporsel Varenummer. Flexi glassmonter for vegg , uten lys. Vi produserer hvert glassmonter , etter kundens ønske!


Alle våre glassmontere blir laget etter kundens spesifikasjoner – til priser du trodde var for store produksjonsserier. Eksklusive glasskap og glassmonter for vegg. Rammer i natureloksert eller sort aluminium, Låsbar skyvedør og hyller i 7mm herdet glass.


Vekt kg for komplett glasskap. Alle glasskap leveres ferdig montert.

Veggmonterte glasskap har LED spotlys. Normal leveringstid ca uker. Våre standard glasskap leveres i to høyder og bredder, ferdig montert. Alle dører er låsbare og glasset er herdet.


Glassmonter Ljusnan, vegghengt, HxBxD 8x 8x 2mm. Skap i glass beskytter mot støv, og med bra belysning hjelper vi deg å skape en installasjon, som kan gi glede og energi til dine medarbeidere hver dag. En glassmonter er også et utmerket verktøy for å eksponere dine produkter eller bedrifter på en fordelaktig og risikofri måte.


Med en lås på døren er alle verdifulle gjenstander sikre. Robust og elegant glasskap med lås. Teknisk info for filproduksjon. Denne produktkategorien er beregnet for plassering på gulv. I tilfelle av frittstående plassering anbefales glass i alle sider for maksimalt innsyn fra alle vinkler.


Gulvmontere leveres med herdet glass, stillbein og låsbare dører som standard. Kan utstyres med hjul etter ønske. De fasede hjørnene gir disse monterne et elegant utseende. Sølvelokserte aluminiumsprofiler i høy kvalitet.


Vi kan levere forskjellige glassmontere, med og uten belysning. Gerdmans har alt for kontor, lager og. Oppheng rett på vegg.

Infoholdere prisholdere. Innredning til klesbutikk. Låsbart glass- vitrineskap med led lys, produsert i aluminium og herdet glass og hjul. Velegnet som premieskap. God kvalitet og støvtette vitrineskap.


Krogsæters egen glassmonter er et godt og billig alternativ for mindre utstilling, eller der det er behov for flere montere montert i rekke på vegg. Vi satser på kvalitet og funksjon glassmontere til en bra pris. Den største delen av vårt utvalg kommer direkte fra Italia! Trinnløse innstillbare ESG-hylleplater.


Vi kan også spesiallage glassmontere etter ønske! Ta kontakt for et uforpliktende tilbud! I samarbeid med våre produsenter av glassmonter kan vi spesialdesigne løsninger som dekker de aller fleste behov innen profilering og salgsfremming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg