tirsdag 28. april 2015

Miljøblad

Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Tilgjengelige konsoller iht. Kravspesifikasjonen gjelder for prefabrikkerte vannkummer hvor opptredende krefter forankres i kummens bunnseksjon. Kommunen har muligheter til å legge ut lokale bestemmelser som erstatning eller som tillegg til de generelle bestemmelsene.


VA- miljøblad nr 116: Mengderegulering i avløpsteknikken For å tilfredsstille Vannforskriftens krav til god miljøtilstand og redusere antall kjelleroversvømmelser, til et akseptabelt nivå, må kravene til mengderegulatoren i avløpsnettet skjerpes. Dersom dette ikke lar seg gjøre må pumpekum vurderes.

Magnar Katla Asplan Viak AS, 29. Den skal plasseres slik at adkomst for tømming er tilgjengelig hele året. Slamavskiller dimensjoneres i samsvar med VA- miljøblad nr.


Infiltrasjonsanlegget skal ha peilerør for kontroll av vannivå i fordelingslag, anlegget forøvrig bygges og drives i samsvar med VA- miljøblad nr. Anlegget plasseres i samsvar med MD T61 retningslinjer for utforming, kap. Vi kan infiltrasjonsanlegg tilpasset dine behov August Norge AS leverer infiltrajsonsanlegg til ditt prosjekt.


Vi lagerfører produkter og har mulighet for å levere. Forurensningsforskriften kap angir at alle renseløsninger skal ha dokumentasjon på at anerkjent dimensjonering og utforming er benyttet ved søknad om utslipp av. Vi holder til i trivelige lokaler.

I de tilfeller der VA-normens innhold er forskjellig fra VA- miljøblad , gjelder det som er skrevet i VA-normen. Produsentens leggeanvisning skal følges. Basal Aqua-Safe er bransjens sikreste vannkum. En vannkum som leveres komplett, direkte på grøftekanten og følger kravene i VA- miljøblad nr.


Bygging av infiltrasjonsanlegg og krav til dokumentasjon KURS Halden kommune, 30. Ved slamavskilling holdes faste partikler og flyteslam tilbake fra avløpsvannet. Furnes konsoll 112-2. Hawle konsoll Junior.


Haco gråvannsanlegg består av slamavskiller med integrert pumpe, dimensjonert etter VA- miljøblad nr. Anlegget benyttes på hytte der toalettavløpet ledes til tett tank eller annen separat løsning. Avhengig av størrelsen på anlegget, er det en eller to filterkummer, samt en inspeksjonskum. Du er en del av Norges beredskap. Hensikten er å sette befolkningen i stand til å klare seg selv.


Valg av rørmateriale. Norsk Vann rapport 17 Veiledning for bruk av støpejernsrør 4. Beregning av vannforbruk og avløpsmengder Vann- og avløpsledninger skal dimensjoneres for tilstrekkelig kapasitet. Normen inneholder en rekke henvisninger til Norsk Rørsenter sine VA- miljøblad.


For å kunne holde seg faglig oppdatert om tekniske løsninger anbefales det å tegne abonnement på disse slik at man holder seg oppdatert på innhold og på eventuelle revisjoner.

Er du blant dem som kommer hit for å kikke nærmere på boka Vann- og avløpsrett av Guttorm Jakobsen, så finner du den ved å klikke på bildet over. Kart med reguleringsplaner Her finner du kart, kommuneplanens arealdel og reguleringsplaner for Stjørdal kommune. Innsyn via postlista Postlista inneholder en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg