fredag 10. april 2015

Brannsikkert glass

Brannsikkert glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Brannsikkert glass

Brannbeskyttende glass kan kombineres med andre glasstyper i isolerglass dermed får du et brannsikkert glass som på samme tid sikrer høyt lysinnslipp. Hva skjer hvis glasset ikke holder? Brannvindu kan enten forhindre røyk- og brannspredning eller forhindre varmestråling (klasse EI) i kortere eller lengre ti avhengig av glassets oppbygging. Dermed kan du få et brannsikkert glass som er soldempende. Glassolutions sortiment av UV-stabile brannbeskyttende glass gir deg mange muligheter for beskyttelse tilpasset dine behov.


Våre brannsikre systemer kan leveres med ett- eller tolags brannsikkert glass. I tillegg tilbyr vi vindusdelere, gjennomgående sprosser og pålimte sprosser av ulik design. Ta kontakt slik at vi kan hjelpe deg med å velge riktig glass. Glass med brannbeskyttende egenskaper som passiv beskytter mot virkningene av brann i opptil 1minutter.


Glasset gir maksimal bruk av naturlig lys, og muliggjør utnyttelse av alle rom i en bygning. Glass er et materiale som vanligvis er gjennomsiktig, sterkt og ikke spesielt reaktivt, og på grunn av dette har mange bruksområder. Glass brukes for eksempel i vinduer, til å drikke av, til oppbevaring av væsker og matvarer, og innen kjemi. Forklaring til tabellrubrikkene finnes på side 1 og 34. Kombinasjonsmulighetene er mange.


For tilgjengelige glass , se siste avsnitt i tabellen over. Brannsikre vinduer, takket være moderne teknologiske løsninger, har spesielt høy varmebestandighet. Glasset i slike vinduer sprekker ikke selv ved ekstremt høy. Profilenes høye kvalitet og stabilitet gjør at du kan få glede av disse dørene i flere tiår.


Brannsikkert glass

Alle våre heve-skyvedører i aluminium kan leveres med ekstra sikkerhetsfunksjoner, inkludert innbruddsikkerhet, brannsikkerhet og til og med skuddsikkert glass. Heve-skyvedørene blir produsert etter dine individuelle spesifikasjoner. Ditt søk på brannsikkert glass ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Brannsikkert Glass - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. For noen år siden var brannvern ensbetydende med tette, ugjennomsiktige vegger i stål og betong, men i dag får du glass som beskytter.


Det finnes løsninger som gjør det mulig med passiv seksjonering av et bygg slik at brannen ikke sprer seg mellom rommene i bygget samtidig som lys og åpne rom kan ivaretas. Glasstype: 6mm diamant glass Herdet polerte kanter: Ja Festemetode: Glass festes med skurer oppe og nede, pynteskruer medfølger Glass leveres ferdig boret med følgende standard. Brannvern - klart glass som et brannsikkert skille Glass som innvendig oppdeling kan brukes på mange måter. En av de store fordelene er at man kan få lys så langt inn i en bygning som mulig, ikke bare for å redusere kunstig belysning, men også for å gi mer komfort for brukerne. Effektivt spesiallim som limer glass mot glass og glass mot metall på få sekunder.


Tåler varmt vann og oppvaskmaskin. Gir en usynlig limfuge. Tuben har en unik kork som hindrer at limet tørker i tuten. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Kassa- og dokumentskap. Er kassaskap bare for butikker og banker? De små og smidige modellene som i dag finnes er ypperlige for et hvert hjem.


Brannsikkert glass

Avhengig av valgt produkt gir brannbeskyttende glass deg fra til 1minutters motstandsevne. Alle Glassolutions brannsikre glass er UV-stabile, hvilket gjør. Strømmen produsere brannsikre vinduer og dører med Schüco profiler. Dette betyr at to glass er limt sammen med en plastfilm imellom. Vi har det nye peisglasset ditt.


Det er samma teknikk som brukes for frontruter till biler. Om et glass går istykker av slag kommer plastfilmen sammen med det andre glasset til å holde glasset sammen. Du kan også velge herdet laminert glass , to herdede glasskiver med plastfilm imellom.


Arkivskap med skuffer i mange utførelser og størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg