mandag 20. april 2015

Saueskinn nettbutikk

Saueskinn nettbutikk

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Fantastisk deilige saueskinn! Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp.


Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet. De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. Islandske saueskinn tilsalgs i Norge, nettbutikk , fri frakt i Norge. Sitteunderlag i saueskinn.


Vårt store utvalg av forskjellige saueskinn gir deg mulighet til å finne nøyaktig den type skinn du trenger. I nettbutikken finner du alt fra langhåret saueskinn i forskjellige farger til saueskinn med kortere hår. Vi har myke og komfortable saueskinn i 1 rene naturprodukter, som gjør de slitesterke og selvrensende, men de kan også vaskes i maskin. De myke saueskinnene og fellene våre skaper en varm og hjemmekoselig stemning.


Saueskinn nettbutikk

I sortimentet finner du både ekte saueskinn og kunstskinn. Materialer med forskjellige strukturer skaper fine kontraster og koselig stemning. Pelssau fra Vang i Valdres produserer og selger saueskinn og skinnfell av sau, i tillegg til ull og annet håndverk. Bedriften har sitt utspring fra Stele Gard i Vang og drives av Andres og Bente Wangensteen.


Fra egen sauedrift produserer Stele Gard saueskinn , skinnfeller, ull og annet håndverk til salgs fra gården i Vang. Velkommen til vår nettbutikk der du finner kvalitetsprodukter til en rimelig pris ! Nyhet nå kan du betale med VIPPS Lag handle konto hos oss, velg å få nyhetsbrev, det kan lønne seg! Se årstidens nyheter i vår nettbutikk. Gratis frakt over 9kr.


Me har no lansert ny nettbutikk for våre forhandlarar. For å kunne nytte den, må du logge inn med tilsendt brukarnamn og passord. Privatpersonar kan kjøpe våre produkt hos nærmaste forhandlar. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.


Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Salg av skinn, pels, spenner, halvfabrikata, verktøy og tilbehør her på Leather House nettstedet eller i vår butikk på Rundetårn i København. Ekte saueskinn med kort eller lang lugg.


Finnes i flere farger. Saueskinn av gammelnorsk spæl-sau. Brødrene Flaarønning Nettbutikk. Norsk natur kultur og tradisjon.


Design Jon Østeng Hov, Grethe Solemsløkk, Lise Skjåk Bræk, Skjerf med Mariusmønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg