fredag 24. april 2015

Persienner soverom

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Vi har persienner , lameller, plissé- og rullegardiner som enten filtrerer eller stenger lyset helt ute.


Persienner soverom

Plisségardiner Vi hjelper deg gjerne! Innvendig solskjerming er viktig for et godt innemiljø og forskjellige typer vinduer stiller egne krav. Vi har derfor et stort utvalg av dekorative og funksjonelle løsninger som persienner , lameller, plisségardiner og rullegardiner. Har du vinduer med andre mål kan vi tilby måltilpasset solskjerming. Ja jeg syns også persienner (mørkt tre) ville blitt desidert finest.


Har mørke tunge gardiner i tillegg, så lyset er ikke så avgjørende, mer at jeg liker å ha gardinene trukket fra på dagti men da får jeg som sagt mye innsyn. Se våre praktiske persienner i tre og aluminium. Dette ivaretar både barnesikkerheten og det estetiske.


Alle våre persienner leveres i henhold til reglene for barnesikkerhet. Se alle modeller her! Både utvendige persienner og persienner for innendørs bruk er enkle å vedlikeholde og rengjøre.


Uansett hvor mye eller lite lys du vil ha i rommet, gjør innvendige persienner det mulig å kunne se ut, når du måtte ønske det. Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Da er persienner løsningen.


De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger, kan du individuelt tilpasse til den løsningen som passer best hjemme hos deg. Persiennene har lang levetid og er enkle å rengjøre. Solavskjerming til meget lave priser.


Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Utvendig monterte persienner kan være en god løsning for møterom eller soverom. Brukes til blending i møterom eller soverom. På soverommet ønsker vi oss behagelig nattesøvn. Vil du ha det helt mørkt, eller liker du at naturlig lys slipper inn om morgenen?


Våre konsulenter hjelper deg med å finne riktige gardiner for deg. Vi tilbyr planlegging og tilrettelegging av innemiljøer – både privat og profesjonelt. Vi har salg av det meste innenfor gardinløsninger, persienner , skreddersydde solskjermingsprodukter m. Vår egen systue står som garanti for et optimalt sluttprodukt!


Lamellgardiner er en moderne kombinasjon av gardiner og tradisjonell solskjerming. De er ofte også den beste løsningen for solskjerming på skråvinduer. Aluminiumspersienner er laget av kvalitetsmateriale som tåler fukt, og har lang levetid. Ja, dette vil være en dyrere løsning enn vanlige persienner , både fordi slike persienner er dyrere å produsere, og fordi de nødvendigvis må spesialtilpasses i enda større grad enn andre persienner , sier Klemetsen.


Persienner soverom

Hvis du bare vil regulere lysinnslippet, men ikke varmen, kan du velge en innvendig solskjerming. Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende.


Hvorfor velge oss Gratis befaring. Vi kommer på gratis befaring for måltagning og uforpliktende prisvurdering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg