onsdag 15. april 2015

Kvenum kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Studio Kvänum har kjøkken , lamper, møbler og småvarer. Brahe Røkt Eik og Laminat.


Kjøkken , ba garderobe og interiør.

I Bergen har Kvänum etablert Vestlandets flotteste og mest unike utstilling for deg som skal pusse opp eller bygge nytt. Interiors from Kvänum arouses desires worldwide. We are represented in everything from cozy cottages, historic castles and private homes on every continent. As the owner of an interior from Kvänum, you will always be part of an exclusive group.


Welcome to the Kvänum world. Inredningar från Kvänum väcker begär världen över. Som ägare till en inredning från Kvänum kommer du alltid vara en del av en exklusiv skara.


Kvänum furniture solutions are highly coveted all over the world.

They are to be found on every continent in everything from cosy cottages and private homes to. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte.


Kvalitet og service tilpasset den kresne og kvalitetsbevisste kunde. I mere end år har Kvänum Køkken leveret personligt tilpasset indretning til kvalitetsbevidste kunder. På jakt etter nytt kjøkken ? Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken. Vi har mange stiler, farger og løsninger.


Har et kjøkken fra Kvänum. Prisen ligger ca over Huseby. Dette i følge en av dem som jobber på Kvänum på Skøyen, som hadde jobbet hos Huseby før. HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken , bad og garderobe. Du får mye mer hos HTH!


Hvis folk skal vise frem kjøkkenet sitt, er det Boffi som gjelder, eller La Cornue som er Rolls-Royce innen kjøkken. Schmidt tilbyr et enormt utvalg av kjøkken kombinasjonsmuligheter, så du kan sette sammen det moderne kjøkkenet, som passer perfekt for deg og ditt hjem. Kvik har levert kjøkkener i dansk design i mer enn år.

Hos Kvik får du en romslig kjøkkenopplevelse med fokus på ekstra plass og ergonomi. Hva drømmer du om når du tenker på nytt kjøkken ? Schmidt har et bredt sortiment av klassiske og moderne kjøkken til ditt hjem. Drøm stort - book et møte.


Vi finns representerade i allt från mysiga stugor, anrika slott och privatbostäder på varje kontinent. I Oslo kan du oppleve kjøkken på en helt ny måte. I vårt eksklusive SieMatic studio i Bygdøy allé i Oslo får du presentert unik kjøkkendesign av høyeste.


Jajaja, jeg er fult klar over til at det er lenge til vi skal kjøpe noe kjøkken :P I tillegg har jeg sikkert forandret mening til den tid. Selv om jeg i de siste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg