onsdag 15. april 2015

Letthet farge

Lett og luftig, - med et ørlite slør av lunhet i seg. Før du maler veggen med Letthet , bør du tenke over hvilken farge du har på lister og detaljer. En svak gulaktig hvit tone.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Dette er farger som ikke innehar samme varme som de tradisjonelle beige fargene vi kjenner. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling.

Disse passer fint til farger med varme undertoner som klassisk beige og varme gråfarger. Første del av koden angir nyansen av fargen , og er summen av sorthet, hvithet og kulør (fargestyrke)Resten av prosentene utgjør graden av hvithet. Andre del av koden angir fargen.


Farger vil også oppleves annerledes på en stor veggflate, kontra en liten fargelamell. Farger blir klarere og renere på en stor flate. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Dette er en perfekt blåtone for deg som ønsker en lys, men likevel delikat og dempet blåtone.


Farge ­velger Vår fargevelger gir deg en idé om hvordan ulike farger vil se ut på forskjellige hustyper. Gult er en farge som stimulerer oppmerksomheten vår, og gjør oss opplagte og konsentrerte. Vi ser mer og mer interesse for gyldne toner, og det har allerede gått mange fargeprøver av Refined Yellow. Et fint alternativ for dem som synes Egghvit og Bomull er for gule, men heller ikke ønsker kritthvit.


Står flott til alle tradisjonelle beige toner, samt gråtoner med svakt gulaktig preg. Litt mindre gul enn Bomull. Passer godt til en mengde farger med varm undertone. Det ikke slik at kun en lys farge kan få et rom til å virke større.


En mørk farge kan skape dybde, og det kan også gjøre underverker med romfølelsen! Lyse rom kan oppfattes som svale, friske og rene, mens mørkere fargetoner ofte oppfattes som mer eksklusive og elegante, forteller fargeeksperten i Jotun, Klæboe Mørkve. Farger til gangen Her får du fargeideer og praktiske råd til gangen.


Entreen eller bare gangen er som oftest ikke et sted vi oppholder oss. HUMBLE YELLOW er en farge for de som lytter og er åpne for andres ideer og innspill. En diskret og sofistikert gultone som gir plass til andre aksenter uten selv å forsvinne i bakgrunnen.

Hvilken farge skal du velge? Har du planer om å male inn? Alle de store sportsmerkene produserer løpesko av typen letthet , du finner derfor garantert et par som du liker både hva gjelder design og farge. Løpesko av typen letthet til dame finner du i nettbutikken Zalando! Det har aldri vært enklere å finne riktig farge til huset.


Se vårt nye digitale fargekart for utefarger – og finn din farge. Huset er vår viktigste eiendel. Og når vi skal igang med malejobben, ønsker vi å finne den perfekte fargen , og ikke minst en maling som beskytter godt og lenge.


Nå har Jotun laget et stort digitalt fargekart. Velg farger du vet du vil trives med og skap personlige omgivelser som gjenspeiler hvordan du ønsker å leve ditt liv. VÅRE VAKRESTE FARGER Fargene i dette fargekartet er nøye utvalgt og gruppert slik at du enkelt kan finne passende kombinasjoner.


Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og andre elementer i interiøret kan ha stor påvirkning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg