mandag 13. april 2015

Unik kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. UNIK er Bergens mest komplette leverandør innen rørleggertjenester, bad og kjøkken. Trenger du rørlegger, eller trenger du en fast serviceavtale?


Skal du pusse opp eller montere nytt kjøkken eller bad? Besøk butikken vår eller få tilgang til vårt komplette team av rørleggere, snekkere og murere.

Når du skal oppgradere eller bygge fagmessig utførte kjøkken er det en fordel å bruke håndverkere med fagkunnskap og erfaring. Unik har godt samkjørte team av rørleggere, murere og snekkere. Sammen med våre faste samarbeidspartnere innen elektro, utfører vi jobben metodisk, raskt, fagmessig, og kostnadseffektivt. Badet og kjøkkenet er så mye mer enn et rom. Vi starter og avslutten hver dag på badet, og kjøkkenet skaper velvære ved bruk.


Vi hjelper deg å velge den rette bad- eller kjøkkeninnredning. UNIK -serien er for deg som leter etter et kjøkken med eleganse, renhet og særpreg i massevis. UNIK er vår eldste klassiker, og vi er stolte over å ha UNIK -serien.

Unik -serien er fargestabil over ti som betyr at man kan kjøpe fronter til sitt nye kjøkken etter flere år, uten at man vil oppleve fargedifferensiering. Rengjøringen av nye Unik må nevnes! Med kun en lett fuktig klut blir du kvitt både skitt, matrester og fingeravtrykk. Hold kjøkkenet rent og pent til enhver tid.


Unik i sin mørkeste fargemulighet heter Onyx Grey. Et stilfullt valg til det klassiske kjøkkenet som skaper kontraster. På tide å oppgradere eller fornye badet eller kjøkkenet ? Se hele vårt store utvalg. Ved å bruke Unik samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Se vår samling av håndlagde kjøkkenkrok av høy kvalitet, og inspirer ditt neste kjøkken med uno form.


Modernisere bad eller kjøkken ? Unik er en del av Rørleggeriet AS og består av velrenomerte fagbutikker innen ba kjøkken og flis. Vi selger anerkjente merkevarer fra de beste leverandører til konkurransedyktige priser. Vi har egne ansatte håndtverkere for modernisering av ba kjøkken og våtrom.


Du finner oss i samme bygg som XXL Sport. UNIK har godt samkjørte team av rørleggere, murere og tømrere. Vi kommer gjerne på uforpliktende befaring.

Her er UNIK - kjøkkenet vist med hvit benkeplate, som skaper et helt rent uttrykk hvor du kan tilføye personlige elementer. Kjøkken for alle livets faser. En klisjé, kanskje, men vi på Fossline tror at dette er helt sant. Derfor er perfekte detaljer og gjennomgående kvalitet en selvfølge.


Vi gir deg kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter! Minimalistiske kjøkken – Rustikke kjøkken. De rene linjene, det rolige uttrykket og de sorte og hvite nyansene er gått rett inn i en overveldende andel norske husstander – både i forbindelse med renovering og nybygg.


Du er kanskje også interessert i. Uni-K AS sin målsetning er å drive utvikling og kvalifisering av personer med nedsatt arbeidsevne. Vi har i dag et tilbud som strekker seg fra dagtilbu produksjon i egen bedrift, utstrakt service- og tjenesteutførelse. Arne Mydland har endelig bestemt seg for å øse ut av sin kunnskap og dermed tilby oss vanlige folk en mulighet for gode matopplevelser.


Unik Interiør og Teppesenter er representant i Norge for tyske Rational kjøkken. Arnes kjøkken leverer mat til store og små selskaper eller anledninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg