torsdag 16. april 2015

Gutterom tapet

Kreative designtapeter og Fototapeter. Skap dit eget Lerretsbilde online. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Kombiner maling med tapet fra vår barnekolleksjon Little Worl og skap et rom som innbyr til lek og kreativitet.

Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet. Her har jeg iallefall samlet en del inspirasjon. Kanskje det kan bringe deg en ide, du som også skal innrede et gutterom. De trenger farger for å være kreative.


Barnerom kan ha farger. Hvorfor har ikke alle legoklossene samme farge? I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.


Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Aller morsomst er det om rommet kan gjøres om til noe unikt med ting som barnet liker.

Så har du muligheten for å sette inn en ny tapet eller henge opp bilder på veggene vil det bli et barneværelse utover et rom der barnet holder til. Om du vil ha en tidløs klassiker velger du Moln. Det er barnetapetenes barnetapet. Er det derimot snakk om større barn, som kanskje skal beholde rommet slik lenge, kan hun imidlertid anbefale spennende glassvegger med fotokunst eller fototapet med motiver han liker.


Man kan også male halve vegger i ulike farger eller blande tapet og maling. Finn inspirasjon og velg den tapeten som passer best hos dere. Dette er noe å ta hensyn til når man skal ut og finne tapet. Tenk gjennom hvor mye slitasje det vil bli i det rommet du skal ha tapet i. På et barnerom der faren for trehjulsykkelkollisjoner og flyvende leker er overhengende kan det være lurt å velge en type tapet som tåler litt slitasje og rengjøring. Med fototapet og maling kan du innrede rommet akkurat slik du vil ha det.


Velg blant ferdige motiver fra produsentenes egne bilder, fargekart og kolleksjoner, eller bruk et av dine favorittbilder til tapet eller mal med uventede sjablonger. Mulighetene for tenåringen er uendelige. Men jeg vet ikke om jeg skal lage et fotball rom til han.


Vi har fotballer, robotter, spill, superhelter og mye mer. Her finner du alt til gutterommet. Uansett hvilken design du leter etter for barneormmet, så kan du finne.


Når det gjelder etterspørsel så ser vi at nordmenn elsker å pusse opp, og det blir mer og mer populært å dekorere barnas rom med tapet , forteller Anita Overå Hansen i Storeys.

Og nå er det ikke lenger slik at du trenger å tapetsere med kun én tapet på hele rommet og heller ikke kun én tapet på en og samme vegg. Pigmentene i tapeten er av høy kvalitet og varer i flere år. Vi bruker mye farge, som gir en sterkere tapet , lengre holdbarhet og høy lysekthet.


Kan vaskes med såpe og vann. Høy holdbarhet mot smuss, vann og slitasje. Minimalt forarbeide – lim direkte på veggen. Da familien flyttet inn i sin nye leilighet, tapte minstemann i huset, Konrad på sju år, slaget om det største rommet.


Nå som soverommet på knappe fem kvadratmeter er innredet med blå fargetoner og en hyggelig seng, er Konrad likevel svært fornøyd med sitt huleaktige gutterom. Tapetkvalitet: QuickUp. Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Shop enkelt online hos Ellos.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg