fredag 17. april 2015

Palladio markise

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Stoffrullen sitter inne i en kassett som gjør at duk og motor er beskyttet mot all type nedbør når markisen er i lukket posisjon.

Duken er av 1 akryl som igjen er teflonbehandlet. Dette gjør den sterkt vannavvisende. Kassetten dekker over og beskytter stoffrullen når markisen er innrullet.


På slike terrassemarkiser utsettes ikke duken for støv, pollen, regn og evt. Konstruksjonen og festene er meget robust og er designet for å tåle krevende værforhold. Palladio har ellers et robust og pent design.


BM Kassettmarkise er en robust og kompakt semikassett markise med elegant design for den kresne.

Kassetten beskytter duken for vær og vind hele året når den er innrullet. Den kraftige frontprofilen dekker hele markisen i front, slik at alt blir et estetisk flott og dekorativt møbel på ditt hus. Halvkassett markise (åpne i bunnen) innebærer at duken er skjult i en kassett når innrullet. Terrassemarkiser er et fint alternativ til overbygd tak over uteplassen.


Markisen gir deg mulighet til å sitte ute selv i typisk norsk sommer med regn og ustabilt vær. I motsetning til et fast tak, så har man dessuten mulighet til å kjøre inn markisen og nyte solen uten skjerming. Vi har over 1ulike duker! Med terrassemarkise over uteplassen får du nærmest en ekstra stue – eller spisestue om du vil. Markisen luner om kvelden, og du kan sitte ute og hygge deg med familie og venner i loungen utover sensommeren og høsten.


Eller starte terrassesesongen allerede fra påske! Det vil si at stoffrullen ligger godt beskyttet mot støv og nedbør når den er kjørt helt inn. En robust markise med pent design.


Jamaica terrassemarkise kan leveres med nedsenkbar frontduk som kan senkes ned når solen står lavt på himmelen. En terrassemarkise skaper et ekstra lunt og godt uterom som skjermer for solen på varme dager og for regn på våte dager.

Jahre Erfahrung in Entwicklung und Produktion von modernen Sonnenschutzprodukten. Eine spezielle Armträgerkonstruktion befördert die stabilen Gelenkarme nach oben, während sich die Kassette schließt. Polnischer Marktführer mit großer internationaler Erfahrung.


Alle er toppmodeller i sin klasse og kan ikke oppgraderes til bedre kvalitet. Markisefornyeren tilbyr alt innen solskjerming og garasjeporter til meget hyggelige priser. Markisen kan leveres uden kappe eller med frontkappe i standard højden cm.


Alternativt kan den leveres med loftmontage eller spærmontage. Specialbeslag kan udføres efter opmåling eller skitse. Elastiske støtter for rullen sikrer jevn stramming av duken.


En slik løsning gjør det mulig for oss å fullt ut utnytte funksjonaliteten til en kassett markise og samtidig forenkler installasjonen. Bei der Hülsenmarkise ist der Stoff durch ein umgreifendes Schutzdach geschützt. Nach unten ist die Markise offen.


Selbstreinigend und mit einem Mechanismus gegen Verschmutzung innerhalb des Kastens ausgestattet. Regulierung des Neigungswinkels, ohne Kastenverstellung möglich – alles überzeugende Argumente!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg