tirsdag 14. april 2015

Puter barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten.


Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.

Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Pynteputer skaper et personlig preg på barnerommet. Vi har et stort utvalg puter til barnerommet i forskjellige farger og motiver. Bare ikke bli overrasket hvis det er en barnepute det blir kamp om i sofaen.


Sikre barn og baby en god natt søvn med en pute i høy kvalitet. Vi har barneputer i forskjellige stiler som er tilpasset barnets og babyens sovestilling i forskjellig alder. Velg mellom fiberpute eller dunpute.

Innred jenterommet eller gutterommet med pynteputer med motiv av Elsa og Anna fra Frost, Lego Ninjago og flere. Dynen og puten har et mykt trekk av økologisk bomull og polyester, isolerer godt, men er lett og luftig. Med puter skapes det koselige plasser for barn. Det kan være i lenestolen, sengen eller ute i familiens TV-sofa. Akkurat som vi voksne ønsker å ha steder hvor vi kan slappe av, så ønsker også barna det.


Kan du kunsten å pynte med puter og tekstiler, så er sjansene gode for at du får til en liten oase for å kose seg i. Vi har dyner og puter til barn i en fantastisk myk kvalitet. Alle våre dyner og puter er allergi- og miljøvennlige. Barn skal ikke ligge høyt med hodet. Våre dunputer er perfekt tilpasset den aktuelle aldersgruppen.


Dun og fiber til barn. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen!


Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask. En morsom tapet kan være et godt utgangspunkt, hva med å dekke kun en vegg med tapet? Sette opp en wallsticker på en vegg, eller henge opp en plakat?

Et gulvteppe, en lampe, en pute , eller en hylle med fine bøker og små figurer er med å gjøre rommet personlig. Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her.


Få dansk design rett hjem 1 tollfritt. Stor utvalg og over 5. Fri frakt over 8kr. Svanemerkede dyner og puter. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier.


Et trygt valg for ditt barn! Barnerommet skal innby til både lek og være et sted hvor de små kan finne roen og gi seg hen til søvnen etter en lang og aktiv dag. Med en deilig dyne og en god pute ikledd et lekent og delikat sengesett er mye gjort.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Det er mange typer puter hos Princess, i ulike former og prisklasser. Gold dunpute en mellomtykk pute som er god og myk å legge hodet på. Puter for enhver smak.


Passer særlig godt for deg som ikke liker å ligge med hodet for høyt, eller som sover på magen. Denne puten er produsert i Norge, og er også svanemerket. På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer.


Vi har putetrekk i mange farger og mønstre, i fløyel, bomull og lin. I aldersgruppen 2-år kan det være på tide å gå opp til størrelsen 1x 1cm. Mange har kanskje byttet ut sprinkelsengen med en litt større seng, og da er det godt med en dyne som fyller ut sengen litt bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg