onsdag 22. april 2015

Oppussing kjøkken inspirasjon

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Finn din kjøkkenstil på IKEA. Velg farge, stil og innredning som passer deg. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Se våre lekre kjøkkenløsninger her.

Vi har gode tips til budsjett og planlegging, i tillegg til inspirasjon til hvordan du kan gi kjøkkenet ditt særpreg. Nordmenn bruker rundt milliarder kroner i året på oppussing , ifølge tall fra Prognosesenteret. Utsikten fra vinduet ga inspirasjon til valg av farge på kjøkkeninnredningen.


Kjøkken med farge fra nabotakene 19. De gamle nabohusenes røde tegltak førte til at kjøkkenet ble tranebærrødt, med rosa tapet på veggene. Trenger du litt ny inspirasjon til husets (kanskje) viktigste rom?


Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har.

Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der. Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest. Prisen for å pusse opp et kjøkken vil variere avhengig av hvilke ønsker du har samt størrelsen på kjøkkenet og omfanget av prosjektet.


Aller først anbefaler vi å sette opp et budsjett for oppussing av kjøkkenet. Bygge eller puse kjøkken – skal du pusse opp kjøkken hjemme, bør du lese her for å få råd og tips om hvordan du kan gjøre dette på best måte. Nordmenn elsker oppussing , men glemmer å sette av penger til vedlikehold. Vi er europamestere i oppussing , og bruker over milliarder kroner i året på blant annet nye bad og kjøkken. En del av jobben hennes er å følge med på trender.


Sammen med kollegene reiser rundt på messer og trendseminarer i inn- og utland for å spore opp det hotteste innen interiør og oppussing. Vi har lenge vært inne i en hvit periode på kjøkkenet. Fortsatt er det mye hvitt som selges, men vi ser at stadig flere nå vil ha farger hjemme. På denne siden kan du få noen flotte ideer til hvordan du kan skape drømmebadet og drømmekjøkkenet. Vi måtte bare gjøre noe, humrer Lisbeth.


Butikkene tilbyr inspirasjon , kunnskap og markedsledende produkter for vedlikehold og forbedringer av inne- og utemiljøer, såvel for profesjonelle som for deg som vil gjøre ting selv. Vi tilbyr et sortiment for alle hjemmets flater, og guider kunden gjennom hele kjøpsprosessen: fra inspirasjon og materialvalg frem til et godt sluttresultat.

Her har du derfor noen enkle steg til hvordan du bør gå frem når du skal renovere kjøkkenet. Hovedregelen når du skal pusse opp eller renovere et kjøkken er å sette av god tid! Tenk over hvordan du ønsker at det nye kjøkkenet skal se ut, samtidig som det skal være funksjonelt og dekke dine behov. I denne artikkelen vil vi undersøke noen eksempler på kjøkken fliser vegg for deg. Her blir det total oppussing av leiligheten.


Denne kunden ønsker nemlig å flytte kjøkkenet til der badet er idag. De ser for seg et åpent kjøkken mot stua, – og mot den fine utsikten. Flytte kjøkkenet Her er plantegningen av leiligheten før oppussingen. Tips til oppussing av stue: Skaff ny peis utenfor sesong.


Det kan være smart å skaffe ny peis, eller komme i gang med piperehabilitering nå som du ikke har samme behov for å bruke peisen til å varme opp boligen eller hytta. Om høsten er det ofte stor pågang, og det hender at det blir ventetid. Et soverom som sitter fast på toppen er et flott område å forvandle seg til et soverom. Etter: Oppdatert Oppe oppussing.


Det som hadde vært et oppe sitteområde ble et hovedsoverom, med et lagt skap for oppbevaring. Taket fikk karakter med takplanker og oppdaterte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg