onsdag 8. april 2015

Planlegge kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Det å skulle bygge nytt kjøkken er en stor drøm for mange, men det kan også være en utfordring å finne et kjøkken som passer akkurat ditt behov og din smak. Med et tegneprogram blir det lettere for deg å lage akkurat det kjøkkenet du alltid har drømt om.


Med tegneverktøyet vårt, IKEA Home Planner kan du tegne og planlegge kjøkken ned til den minste detalj.

Opprett en profil med brukernavn og passord i tegneprogrammet. Legg inn målene på rommet ditt. Målene må være i millimeter. Husk å lagre tegningen din underveis.


Når du har tegnet ditt kjøkken kan du enten lagre tegningen i Min Sigdal, sende den til en av våre forhandlere eller printe den ut. Velger du å logge inn i Min Sigdal kan du raskt og enkelt dele tegningen med en av våre kjøkkenkonsulenter og avtale møte for å diskutere videre eller få hjelp til å finne den optimale løsningen. Med materialer som sement og sten, med stående panel i hele innredningen, gjerne kombinert med lakk og glass, eller med rimeligere materialer som laminat og melamin, blir kjøkkenet et møbel og ikke bare et kjøkken , sier Meldgaard.

Og det behøver ikke å bli så mye dyrere enn et vanlig kjøkken fra en kjøkkenbutikk. Som interiørkonsulent hjelper hun folk med å planlegge og tegne opp kjøkkenløsninger for deres behov. Få svar på alle spørsmål du måtte ha om kjøkken , bad eller garderobe fra våre profesjonelle innredningskonsulenter.


Når vi gjennomfører et møte med deg, tar vi utgangspunkt i dine behov og ønsker, slik at vi sikre på at du får den helt riktige løsningen. En oppvaskbenk med store kummer er praktisk i store kjøkken , men i små kjøkken er det bedre med ekstra arbeidsflate. Alle dype skap bør ha uttrekkbar innredning.


Høye matskap med hel dør og uttrekkbar innredning bør unngås. Benytt isteden skuffer og kurver i slike skap. Sørg for kildesorteringsutstyr etter behov. Her finner du en oversikt over alle de planleggingsverktøyene vi har på IKEA. Planleggerne gjør planleggingen og valgene enklere for deg.


Planlegging er nøkkelen, poengterer han, og forteller at det første han gjør når han skal planlegge et kjøkken , er å spise en middag med dem som bor i huset. Dette gjør han for å danne seg et inntrykk av hvordan kjøkkenet brukes. Når du skal planlegge et kjøkken , er det viktigste at det skal fungere godt og dekke behovene dine.


Det beste er om det passer perfekt til deg og din familie. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Design ditt eget drømmekjøkken i vår kjøkkenplanlegger. Den er enkel å bruke og lar deg visualisere din drøm. Derfor er hvitt kjøkken et veldig populært valg i mange hjem, og det er faktisk så mange som opptil av alle kjøkken som er hvite.


Grått var en veldig populær farge for noen år tilbake, men er nå på full fart inn igjen. Et grått kjøkken gir et moderne preg, men også en god porsjon ro med duse, dempede farger. For at ditt drømmekjøkken ikke skal forbli ufullført, har du mange planmuligheter: Grunnrisset kan formes fritt, om du vil planlegge et kjøkken på langs, et L- kjøkken , et U- kjøkken eller et G- kjøkken med kjøkkendisk spiller ingen rolle.


Budsjett til å pusse opp kjøkken. Kjøkkendører og vinduer kan plasseres fritt. Hva koster et nytt kjøkken ? Det er et nokså åpent spørsmål - skal du bare fornye frontene kommer du langt med litt maling, mens en renovering der du bytter innredning og hvitevarer koster mer. God planlegging er nøkkelen til å få et kjøkken eller vaskerom som både er funksjonelt og flott.


Vi gir deg en rekke gode tips som vil være til nytte når du skal pusse opp og vil tegne nytt kjøkken eller vaskerom. Det er husets hjerte rett og slett, med plass for både fest og hverdager. Samtidig er det et rom som krever litt investeringer. Derfor gjelder det å planlegge nøye for at rommet skal bli akkurat slik du ønsker. På denne siden har vi samlet nyttig informasjon du bør ta med deg når du skal planlegge nytt kjøkken – fra et.


Vaskerommet står ganske langt nede på oppussingslista hos de fleste familier. Dette til tross for at vi bruker mye tid i rommet. Hvem vet, kanskje det hadde vært lettere å ta klesvasken hvis omgivelsene var litt hyggeligere?


Her er noen tips til hvordan du kan planlegge et nytt, effektivt og flott vaskerom. I vårt planleggingsverktøy kan du enkelt med ”drag and drop” planlegge alt fra en liten bokhylle til en fullskala garderobe – komplett med innredning og skyvedører. Eller så er det bare å sette i gang med. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet.


Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. VELKOMMEN TIL ALFA– DITT LOKALE KJØKKENSENTER. Vårt mål er at våre kunder skal være stolte av å eie et kjøkken fra Alfa3.


For å oppnå dette tenker og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg