mandag 5. juni 2017

Gummigulv kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Kjøp tepper med valgfrie mål. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.


Det passer perfekt til gulv som må tåle mye. I hjemmet passer slike gulv, for eksempel, i gangen, på kjøkkenet eller på barnerommet.

Alt du trenger å vite om gummigulv - trender, inspirasjon og egenskaper. Gummigulv - Inspirasjon og egenskaper - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!


Populært på kjøkken , gang og entré. Artigo BS classic har levert gulv til en rekke prestigefylte prosjekter både i Norge og Europa. I Norge kan vi nevne A-hus, Lørenskog og Telenor Arena på Fornebu. Da snakker vi om gang, kjøkken og barneværelser.


Til stuegulvet blir det kanskje noe spesielt, og det samme vil de fleste si om soverom.

For oss har det alltid vært viktig å være allsidig i vårt utvalg som leverandør av interiørprodukter, deriblant gummigulv. Det skal ikke være nødvendig å bytte gummigulv jevnlig så lenge man velger av riktig kvalitet. Skal du legge gulvbelegg er det mange å velge mellom på kjøkken.


Gulvbelegg på kjøkkenet. Laminat, parkett, gummigulv og korkgulv er de vanligste gulvene på. Er gummigulv vanskelige å holde rene og pene? Regionssjef Henrik Finne hos gulvleverandøren Polyflor Nordic bekrefter at gulvene fikk ord på seg for å være gjenstridige. Men det er minst åtte år siden.


Dagens gummigulv er enkle å vedlikeholde og gode å gå på. Etter legging bør gummigulvet behandles, for å fjerne voksen gulvet har blitt tilført under produksjon. De fleste forbinder gummigulv med grå knottegulv. Her finnes fliser og staver og banevarer i flere bredder. Dette gulvet er fra Polyflor.


Mange spreke design lages for staver og store fliser som limes fast mot undergulvet. Har lagt gummigulv med knotter på gang og kjøkken i tidligere hus og det ble knalltøft. Anbefaler det ikke i yttergang hvor knottene blir skitne. Kan være det hadde hjulpet med å bone gulvet, noe jeg ikke gjorde.


Vær nøye med legging og bruk nok lim i hjørner.

Marmoleum Click er lett å legge og er laget av naturmaterialer. Prisen varierer etter. De mest populære gummigulvene er forsynt med knotter. Om skjøtene er sveiset er det også vanntette. Velegnet for rom med mye tråkk og bruk, eksempelvis på kjøkken eller i inngangsparti.


Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Det fungerer også godt som arbeidsplassteppe eller som mindre biter i biler, båter og oppbevaringsrom.


Følgende ønskes gjort: 1. Demontere eksisterende kjøkken og kjøre bort. Derfor er gummifliser et alternativ til vinyl og linoleum i en gang. Det er laget av 1 solid naturgummi.


Flisene kan ha flate knotter eller annen struktur, fins i mange farger og er enkle å legge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg