onsdag 14. juni 2017

Terrassebeis tjærebrun

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Produktet har svært god inntregningsevne og gir en meget vannavvisende overflate.


En rødaktig brun tone.

Matchende fargekombinasjon. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt.


Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler en regnskur en times tid etter påføring. Se den enorme forandringen da vi beiset det impregnerte treverket med tjærebrun terrassebeis ! Boksen er åpnet rørt sammen konstatert at det er feil farge og satt lokk på igjen. Butinox terrassebeis Tjærebrun L.

Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte! Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter.


Les tester og omtaler før du kjøper. Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Beis ikke når det regner, eller er meldt regn i nær fremtid.


Beis 1-bord i hele lengden med rull og gjerne forlengerskaft – overskudd av beis strykes av i lengderetningen. Taksitt spesialmaling for tak sort ltr. Gir effektiv dybdebeskyttelse. Produktet er basert på silikonalky som har best UV-bestandighet av alle eksisterende alkydoljer, samt på kinesisk treolje, som har best gjennomtrengning og er mest motstandsdyktig mot vann av alle oljer.


Terrassebeis vanntynnet skal det kun påføres ett strøk. Noen som har erfaring med infra terrassebeis ? Bruker mørk beis ( tjærebrun ) så mulig det blir finere med lys. Jotun Trebitt terrassebeis terrassebrun liter.

Helt ytterst mot været trenger huset en beis som beskytter og står i mot sol og regn, vind og snø. Kledningen beskytter huset. Opplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge. Skall male trappa på huset mitt, men jeg er usikker på hva som blir fint jeg har helst lyst på noe brunt og tenker på burmateak og tjærebrun fra jotun, er de pene?


I årets fargekart fra Jotun kan man se de mest populære og tidløse utendørsfargene for vegg. Er jo et hav av utvalg i pris og sikkert kvalitet også. Brukte Baron terrassebeis ifjor, som i følge selger skal være av beste kvalitet, ganske dyr også, men er slettes ikke imponert. Beis ett til to bord i lengderetningen om gangen.


Kan du si noe om mengden som går med? Noe av det viktigste for et pent sluttresultat er likevel at du ikke bruker for mye beis. Beisen skal ikke danne en film oppå treverket, den skal.


Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Kan blandes i flere farger. Til bruk på både nytt og gammelt treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg