fredag 2. juni 2017

Velux blendingsgardin

Velux blendingsgardin

Enkel montering med VELUX PickClick! Original solskjerming tilpasset VELUX takvinduer. Ingen frakt eller tollkostnad! VELUX duo blendingsgardin er blendingsgardin og plisségardin i ett.


Den tilbyr det beste fra to verdener: Mørklegging når som helst og myk spredning av naturlig lys hele dagen. Den leveres i alle blendingsgardingfarger kombinert med en hvit plisségardin. Den kjører i slanke aluminiumsprofiler og kan plasseres hvor som helst i vinduet. VELUX solskjerming er spesialtilpasset VELUX takvinduer.


Mange tror at en blendingsgardin må være mørk for å stenge lyset helt ute. Du får alle fordelene av en blendingsgardin og samtidig nyte det myke diffuse lyset fra en plisségardin. Unik design med to uavhengige gripelister. Trinnløs betjening lar deg plassere plisségardinen hvor som helst i vinduet.


Velux blendingsgardin

De har en lyssikker forsegling, og er ideelle for montering i soverom, barnerom og hjemmekino. VELUX screenen er perfekt til å hindre oppvarming av rommet, da den stopper solstrålene før de varmer opp glasset. VELUX blendingsgardiner er testet for å gi den beste mørklegging i markedet. Varmen reduseres med. Modell og typenummeret finner du i toppen av ditt vindu på en metallplate.


Vi tilbyr GRATIS frakt ved kjøp over kr. Nytt år og nye muligheter. Frisk opp hjemmet ditt med nye VELUX gardiner! Blendingsgardin til VELUX takivnduer, mørklegger like mye uansett farge.


Velux blendingsgardin

VELUX Rullegardiner Finn den perfekte rullegardinen. Rullegardiner er det opplagte valget for deg som ønsker en enkel og elegant løsning til stue, soverom, barnerom m. Hos UNIG finner du Norges største utvalg – til og med til rimelige priser. Visste du at rullegardiner fås med vidt forskjellige egenskaper? VELUX plissegardiner er fremstillet av en transparent duk, som på samme tid slipper inn lys utenfra, og også reduserer solstrålingen.


Flyvende - Gardinen kan plasseres hvor man ønsker, da den hverken er festet i toppen eller bunnen. Bestilles det en elektrisk plissegardin vil den være festet i toppen. VELUX rullegardiner er lette å montere på noen minutter. Og du kan velge mellom mange farger og mønstre.


Velux blendingsgardin

Du kan velge mellom farger VELUX gardiner. De er fremstilt av 1 polyester og har en belegning som gjør dem lette å rengjøre med en fuktig klut. Velux Cabrio er både et vanlig takvindu og noe helt annet. Når den øverste delen av takvinduet åpnes fungerer det som et vanlig topphengslet Velux takvindu.


Med det kan du gjøre raske utluftinger, ha det på gløtt eller benytte deg av den innebygde mu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg