torsdag 15. juni 2017

Bygge kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hvis du vil ha et billig kjøkken.


Til et nytt kjøkken må det investeres i skap, hyller, benkeplater, blandebatteri, kokeplate, hvitevarer og mye annet. Det kan bli en dyr affære.

Men slik trenger det ikke å være. God planlegging og fagkyndig hjelp i hele prosessen er sentrale nøkkelord. Kom til XL- BYGG , så følger vi deg hele veien - fra tegnestadiet til kjøkkenet er ferdig montert.


Lagerholdet vårt består utelukkende av kvalitetsprodukter fra bransjens ledende aktører. Kjøkkenet er miljømerket og samtlige fronter er Svanemerket. Disse Maxbo-varehusene forhandler kjøkken.


Les mer om de ulike kjøkkenmmodellene under. Du skal bygge nytt kjøkken , og vet akkurat hvilke skapfronter og type innredning du vil ha. Men har du tenkt over hvor det er mest praktisk å sette kjøleskap, komfyr og vask?

Eller hvor mye benkeplass du bør ha ved siden av koketoppen? Les tipsene til dem som tilbringer timer på kjøkkenet hver dag, og unngå de største feilene. Design Styler er et visualiseringsprogram som hjelper deg med å finne helt riktige farger og materialer til ditt kjøkken. Du designer ditt kjøkken ved å velge én av kjøkkeninnredningene som vises som små bilder nederst i designprogrammet.


Når kjøkkenet er valgt, kan du enkelt endre farger og materialer ved å klikke på blyantene. Du kan fint bygge et utekjøkken selv. Når solen skinner og været er varmt, blir det fart i grillen og matlagingen flyttes utendørs.


Da er det kjekt å ha et utekjøkken med praktiske løsninger til matlaging under åpen himmel. Betongbenkeplaten er 2x cm. Bygg ditt eget utekjøkken. Lang- og kortsidene er bygget med rupanel, x mm. Kjøkken med skrog i heiltre og med frontar i diverse utførelsar som tre, malt mdf, kryssfiner m. Baderomsinnredning, garderobeskap, hemsstigar, bord og benkar er døme på andre produkt vi produserar mykje av.


Tips og råd til deg som skal bygge hus, hytte eller garasje eller pusse opp. Og har kjøkkenet ditt mange skjeve vinkler, ujevne gulv, synlige rør eller andre utfordringer som kan gjøre monteringen vanskelig, er det en god investering å la de erfarne montørene våre løse oppgaven. Utarbeidelse av byggetegninger, søknader og kontroller.


Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag ved hjelp av kjøkkenplater. Et enkelt og rimelig alternativ til flis.

Kan du snekre litt selv, er det ikke så krevende å bygge en sofabenk. Som alltid er det en fordel å gjøre et solid forarbeid med nøyaktig oppmåling og innkjøp av det man trenger av materialer, skruer, tekstiler og verktøy. Velger du materialer og design som ikke virker moderne, er risikoen for at du ikke får pengene igjen stor ved salg.


Et furukjøkken i 70-tallsstil trekker ikke verdien av boligen opp, tvert i mot. Er kjøkkenet nytt, bør kjøkkenet også se nytt ut, sier Dreyer til klikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg