fredag 30. juni 2017

Husmaling best i test

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Profesjonell gaming headset for PC-spillere.


Ifølge Hjort ser halvveisresultatene ganske like ut som de har gjort i tidligere tester. TESTPANELER: Bærekraftsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort. Fraråder kjøp av populær husmaling.

Testvinnerne er Teknos Nordica Eko, Rusta Premium fasademaling og Biltema Trefasade V. For første gang har vi også sammenliknet priser og ser tydelig at dyrest ikke alltid er best , sier Folksams holdbarhetssjef, Karin Stenmar. Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette. Siden Butinox Futura Selvrensende tørker fort og er lett å jobbe me vil malingen spare deg for mye tid. Det er også denne husmalingstypen som holder seg best , enten du bor langs kysten eller i innlandet, sier malermester og teknisk servicesjef hos Scanox, Thor Ingar Røneid.


Mesternes husmaling , Drywood Ifølge ifi. Dersom den gamle malingen sitter godt på fasaden, men ser blek og skjoldete ut, kan det holde med ett strøk for å gi et helt nymalt utseende.

Undersøkelsen har pågått over to år, og er gjennomført i fire ulike områder av Sverige. Testen er den eneste uavhengige offentlige test av hvordan malingene klarer seg i ulike nordiske klima. Fargen blir ofte litt annerledes når du ser den å veggen, så test hvis du er usikker.


Hvis du ikke ønsker å male hele huset i en farge, kan du velge en frisk staffasjefarge. En turkis dør, for eksempel. Fortsatt kaldt å sitte ute? Da kan en terrassevarmer være løsningen! DRYGOLIN Nordic Extreme er vår suverent beste husmaling noensinne som holder lengst!


Store variasjoner i det norske været setter stadig høyere krav til både farge og produkt. Malingen er formulert på en helt, unik Extreme-teknologi, som gir overlegen beskyttelse uansett vær. Grunning basert på samme resept som Mesterens husmaling. Da alkyden (oljen) er løst 1 i vann, har den en fantastisk inntrenging.


I treverk trenger grunningen inn i cellene og erstatter vannet som fordamper, selv med høyt vanninnhold (opp til ). Dette stabiliserer treverket og risiko for sprekkdannelser reduseres kraftig, nærmest lik null. Ved å bruke tid på forprosjektet, sjekke bygningens tilstand grundig, kartlegge hva som må gjøres og finne ut nøyaktig hvordan arbeidet best mulig kan utføres, er mye av jobben gjort. Jotun OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp.


Sammenlign pris på maling.

Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Test : TEST : Stikksager på lavspenning. Det lønner seg å være nøye med rengjøringen når man har brukt sprøyten, men det er heldigvis ikke så mye som må rengjøres.


Det dreier seg stort sett om beholderen, stigerøret og selve dysen. Er det snakk om vannløselig maling er det en rask jobb, men oljemaling krever litt innsats. Av de testede malingstypene var det kun femten som fikk et akseptabelt resultat.


Ingen var helt fri for muggsoppangrep, men det var ikke verre enn at man kunne skrubbe det bort. Oljebasert maling er best å bruke på veldig slitt eller skadet tre, for eksempel vinduskarmer som ikke er blitt vedlikeholdt. Du er heller ikke så avhengig av godt og tørt vær – slik at du kan forlenge malesesongen. Forside Eksteriør, tak og maling Male nytt hus: Hvilken husmaling er best ? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Før selve malerjobben kan starte, må du ha verktøy tilpasset kledningen.


Mange tar penselen fatt, men en eksteriørrull gir mindre søl og et jevnere resultat. I tillegg maler du dobbelt så fort om du maler med rull i stedet for pensel. Vil du ha lengst mulige vedlikeholdsintervall, ha best mulig beskyttelse mot fuktinntrengning eller ønsker du at huset ser blankt og nymalt ut lengst mulig? Kanskje det holder med noe som forskjønner fasaden uten at det koster all verden?


Det finnes produkter for alle ønsker og som passer de fleste lommebøker. Jarle hadde på forhånd sett på ulike tester og valget hadde falt på oljedekkbeis fra Flügger fordi de skal ha kommet best ut i forhold til svertesopp. Når han nå fikk problemer med malingen, kontaktet han butikken.


Hvitt er ikke bare hvitt. Derfor er det viktig at du bestemmer deg for hva slags hvitfarge du ønsker. OPTIMAL OptiWhite får du i mange ulike hvitnyanser, og i det nye fargekartet kan du velge akkurat den nyansen som passer best på ditt hus og til din smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg