tirsdag 6. juni 2017

Iittala vinglas

Iittala - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Beställ dina produkter senast december för att säkerställa att du får din leverans före jul.


Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.

Glasets kupa rymmer 38cl. Timeless design since. Den v älkända produktdesignern Alfredo Häberli utnyttjade kunskaperna från sin första serie, Essence, så att Senta kunde bli perfekt. Resultatet blev en serie glas med oerhört fina detaljer – nästan osynliga.


Föredrar du ett moget rött vin som exempelvis Amarone eller Rioja ska du välja ett knubbigt glas med stor midja, gärna med en ”Bourgognekupa” som framhäver druvans karaktär på bästa sätt. Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk! Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg.

IITTALAS DESIGNFILOSOFI. Produkterna är funktionella, estetiska och hållbara som ger glädje i vardagen. Se och välj ur vårt stora sortiment av gammalt och nytt online. Essence-serien består av vinglas , som får varje vin att smaka lite bättre. Riesling, Chardonnay och Sauvignon blanc - alla har de sin unika karaktär.


De runda formerna är kombinerade med ett slankt uttryck som tillsammans ger glasen et design som utstrålar balans och symmetri. Formgivaren Alfredo Häberli har designat hela serien som spänner från vinglas till vattenglas och karaffer. Dæk bordet til hverdag og fest med smukke og elegante vinglas.


Unikke og pragtfulde vinglas for stunder du vil mindes. Alfredo Häberli Essence utifrån den radikala idén om att skapa en serie innehållande så få glas som möjligt men som ändå kunde användas för servering vid alla sorters viner. Vinglas för finsmakare.


Oavsett vilken druva du föredrar, så har vi de perfekta glasen för din njutning. Rödvinsglasens större kupor framhäver aromen och dofterna, medan vitvinsglasens mindre kupor håller vinet svalt. De är helt enkelt designade för att göra din upplevelse av drycken starkare!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi hos glassoginterior.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vissa av våra vinglas är speciellt framtagna för att vara lite extra tåliga och diskmaskinssäkra, vilket kan vara skönt om man är ute efter glas som ska användas till större sällskap. För den som är ute efter tåliga vinglas till sommarens picnics och utflykter rekommenderar vi våra tåliga och snygga vinglas i akrylplast.


Viktigast av allt med ett bra vinglas är såklart smaken och den tunna kupan med en volym på cl är något större än vitvinsglasens och är speciellt designad för att fånga den naturliga, kraftigare aromen och karaktären i rödvinet. Detta gör Essence rödvinsglas extra njutbara att dricka ur. Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirationen till serien.


Stort udvalg af køkkenudstyr, stel, bestik og el-artikler. Fri fragt ved køb over 4kr. Förpackningen innehåller fyra glas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg