mandag 26. juni 2017

Hvordan bli interiørarkitekt

Som interiørarkitekt kan du jobbe på et arkitektkontor, i et entreprenør-, konsulent- eller byggefirma eller i andre bedrifter. Du kan også være selvstendig næringsdrivende og drive eget firma, og bli engasjert for større og mindre oppdrag. På ungdomsskolen bestemte hun seg for å utdanne seg til å bli interiørkonsulent. En interiørarkitekt planlegger hvordan hus og bygninger skal se ut innvendig.


Det finnes flere utdanninger innen design, interiørdesign og lignende som kan gi deg den nødvendige kompetansen innenfor interiørarkitektur. Flere utdanningsinstitusjoner i Norge tilbyr utdanning på fagskole, bachelor- og masternivå.

For å bli interiørarkitekt med ansvar for større prosjekter må du ofte ha utdanning på masternivå. Du vil kunne opparbeide deg bred erfaring når det gjelder å utforme planløsninger, tilpasse farger, materialer og belysning, noe som er viktig for å utforme gode og funksjonelle løsninger. Her finner du alt av informasjon om utdanning til yrket Interiørarkitekt. Yrket går under: Estetiske fag, kunst- og musikkfag.


Gjennom profilering av fagområdet, påvirkning av myndigheter og samarbeid med andre organisasjoner, arbeider NIL for å bedre medlemmenes rammevilkår og arbeidsbetingelser. Det er også registrert relaterte yrker. Medlemmer av NIL arbeider i alle deler av landet og kan søkes opp i NILs medlemsbase.


Mange medlemmer har lagt ut sin portfolio. Det kan også gjøres geografiske søk.

Arkitekt og interiørarkitekt er to forskjellige høyskoleutdanninger. Da får du papirene som kreves for å kunne kalle seg interiørarkitekt. Videre søker du medlemskap i NIL eller MiFA, som er organisasjonene som definerer om du faktisk er kvalifisert. Vi kan kontormøbler og innredning.


Ta kontakt med oss i dag for en god løsning. Du har god tid til å finne ut hvordan du skal kombinere disse interessene dine, og det kan finnes ulike muligheter for å. SVAR: Hei Spennende at du tenker på dette! Alt som er nytt gjelder for deg som skal. I denne prisguiden kan du lære mer om hva som innvirker kostnaden for tjenester levert av en interiørarkitekt , slik at du kan forstå hva prisen for ditt prosjekt vil være.


I tillegg kan du lese om hvordan man finner de rette interiørarkitektene for prosjektet. Etter også å ha fullført NKI Interiørskolen Offentlig miljø kan man fortsette som tilslutningsmedlem i IAF eller søke, etter gitte kriterier, om opptak som fullverdige medlem i IAF. Blir en godkjent får en rett til å benytte tittelen Interiørarkitekt MIAF. En av disse yrkene, yrket av interiørarkitekt.


Merk: I noen tilfeller det engelske navnet på spillet er brukt for å unngå forveksling med den nederlandske oversettelsen. Yrket på to minutter BIM-teknikeren Andreas gir deg et innblikk i hva yrket går ut på – og forklarer hvordan du selv kan bli BIM-tekniker. Hvordan bli en dekoratør?


Mitt traineeprogram – Dette var den ideelle måten å starte karrieren min på For Donald Shahini ble taineeprogrammet en spennende og lærerik start på en karriere innen programmering og utvikling. Interiørutdanningen i Sverige går over fem år og deles inn i bachelor og master. På Konstfack i Stockholm kan du studere Inredningsarkitektur och möbeldesign.

På Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg finnes det en designutbildning med mulighet for å studere rumsgestaltning og derigjennom bli interiørarkitekt. Norges Kreative Høyskole og det er flere i min klasse om studerte videre for å bli interiørarkitekt. Hun går nå siste året på vgs, men mangler relevant erfaring fra vgs-fag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg