fredag 16. juni 2017

Innramming av malerier

Sjekk ut innramming av malerier. Modern Art Gallery har eget rammeverkste hvor vi har drevet med innramming i over år. Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser. Vi har rammemakere med lang erfaring innen faget, en moderne maskinpark og all innramming vi utfører blir gjort på en profesjonell måte. Vi har rask levering og lave priser og rabatt for obosmedlemmer på all innramming.


Speilene lages til størrelsen du ønsker og rammen kan du velge blant hundrevis.

Rammeverksted leverer også speil. Innramming av malerier. Vi rammer inn de fleste typer malerier. Oljemaleri, canvas, kunst, litografi. Spør oss om løsning på ditt innrammingsbehov!


Vi har også et stort utvalg i ferdigrammer, passepartout etc… Vi bruker en Wizard datastyrt kuttemaskin som vi kan lage avanserte passepartout. Kundekretsen er alt fra små og store bedrifter, til gallerier, kunstnere og privatpersoner. Innenfor Molde kommune er jeg behjelpelig med å hente bilder som skal til innramming , og returnere ferdig produkt.


Ta kontakt for ytterligere informasjon og tilbud.

Galleri Artifix selger kunst, rammer og tar inn bilder til innramming i Oslo, vi spenner opp lerret på blindramme og rammer inn speil på spesialmål. Vi har passepartout skjærer i butikken og kan kutte til mens du venter. Vi har sorte rammer, hvite rammer, brune rammer. Gamle malerier som kan ha blitt utsatt for ytre påvirkninger trenger ofte litt ekstra pleie. Det kan være støv og skitt som har vært i hus og leilighet som setter seg i bildet.


Vi bruker kun de beste rensemidlene som ikke skader ditt verdifulle maleri. Stort utvalg av rammelister, kun syrenøytrale materialer. Vi tilbyr fast rabatt i bytte mot en LIKE og mail! Vi spenner opp alt av malerier og lerret på blindramme.


Ditt behov er vår utfordring. Vi har eget rammeverksted og kan til enhver tid tilby innramming til en hyggelig pris på en rekke rammer. Gi kunsten plass på maleplater og malelerret av kanvas i flere format, eller malelerret på rull.


Ved omsetning av kunst skal det innbetales en avgift på inntil i tillegg til salgsprisen når. Hvis det er veldig moderne malerier du har, så kan det ofte være tøft med kun en blind-ramme på. For mer figurative malerier så er det nok finest med ramme.


Men som andre sier, så trenger det ikke å bli så veldig dyrt. Elding, skiftende temperatur, veksling av relativ fuktighet, brann, angrep av mikroorganismer, forurensning, fukt og vann, uheldig transport og ugunstig oppbevaring utgjør en trussel for et kunstverk. For at malerier skal kunne beholde sin kunstneriske og økonomiske verdi for fremtiden, kreves innsikt, kunnskap og betydelig erfaring.

Det er kun kreativiteten som setter en stopper for hva du kan ramme inn. Ennå er det en del broderier vi strekker opp og lager innramming til, selv om det er mindre enn for år siden. Brude- og familiefoto er fortsatt populært. Vi gjør det meste innen innramming.


For innramming av kunst brukes i dag gjerne glass eller pleksiglass med anti-UV- belegg. Oppspenning av lerret. Det viktigste er at rammen står til bildet.


En god innramming fremhever bildet og gir det en vakker avslutning. Ta gjerne utgangspunkt i fargevaløren i trykket. Sølv- og metallister går eksempelvis godt til kalde farger mens gyldenen lister i gull og bronse går godt til varme farger.


Et utvalg av våre mest populære rammelister. Lurer du på pris på innramming ? Selv om rammemaker alltid gir alltid best resultat, kan man få til gode resultater ved innramming selv. Det gir bildet et estetisk løft 2. Det beskytter bildet og forlenger levetiden.


Skal du skrive ut et bilde selv for innramming , er det viktig at du lar bildet tørke i minst timer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg