mandag 19. juni 2017

Lysegrått kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Et kjøkken i herregårdsstil preges av høyde og klassiske materialvalg. Skapdøren Meny er en speildør med ramme og freste ytterprofiler som kan fås med en mengde tilbehør og i mange farger.


På bildet viser vi et kjøkken i moderne herregårdsstil der friser, vitrinedører og marmorplater er kombinert med moderne tilbehør. Meny tilhører våre klassiske, profilerte skapdører med ramme, speil og freste ytterprofiler.

God planlegging av kjøkkenet krever tid og ettertanke. I dag utfører de omfattende forvandling av eksisterende kjøkken. Det handler om at kundene har andre krav. I dag vil de gjerne vekk fra furu og eik og over til lyst, gjerne lysegrått.


Vi ser nesten ikke mørke kjøkken lenger, og mange ønsker å skape mer plass, forklarer Bjørn. Høstens fineste kjøkken er røft og industrielt. Kjør stilen helt ut med en innredning i stål fra topp til tå eller spe på det du har med røffe innslag.


I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun.

Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! Vipp kjøkken henter inspirasjon fra møbler og står på egne bein, noe som gir ekstra funksjonalitet og gjør det enkelt å rengjøre.


Justeringsskruer i rustfritt stål lar deg tilpasse kjøkkenet til ujevne gulv. For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av interiør lysegrått kjøkken i galleriet under. Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien kjøkken. Gjør sofakroken ekstra koselig med deilige pled eller re opp sengen med et sengeteppe. Se utvalget vårt av pledd og sengetepper på IKEA.


Forleng stuen med sommerens hagemøbler. Norske sommere er ikke som andre sommere. For lys til å sove bort, og for uforutsigbar til å gamble på.


Vinylgulv er en perfekt løsning for rom med mye trafikk og aktivitet. Det tåler belastningen av at folk går inn med sko, eller av kjæledyr med fart i bena. Vi anbefaler derfor på det varmeste å legge vinyl i gang, kjøkken og barnerom. Hei, jeg trenger virkelig gulvhjelp. Vi har kjøpt et hus bygget på tallet.


Stua har trestavs eikeparkett og kjøkken trestavs eik laminat.

Nå har vi revet hele entre og gang, og laget nytt trapperom. Skal velge gulv for entre, gang oppe og nede, samt kjellerstue. Hei, Vi skal male bakveggen i vår trappeoppgang.


Trappen går fra kjeller til 2. Minty breeze (inngangsparti i 1.etg), og Tidløs. Alle hvitevarer er inkludert, oppvaskmaskin, mikro, kjøleskap, frys, platetopp og ovn. Du trenger ikke bare en god ovn på kjøkkenet. Kjøkkenet er lysegrått. Se vårt tilbud av nydelige forklær for kvinner, menn og barn.


I tillegg finner du grytelapper, grillvotter og brødkurver som matcher. Tekstiler til kjøkken er kjekt å ha for eget bruk, men de er også en praktisk gave. Men man må også legge inn kontraster og skape små overraskelser. Mari så for seg et lyst interiør, så tak ble hvitmalt i 90-glans, vegger og dører ble malt lyse, brukket mot beige, mens vinduer og listverk ble hvitmalt i 40-glans.


Gulvet ble lysegrått. For å skape en litt heftig kontrast, foreslo jeg å male en halvvegg knall blå. Her har du tapet med drivved. Designeren til denne var i en fjellhytte og fikk inspirasjonen til denne drivved tapeten.


I fjellhytta fikk han øye på den vakre treveggen, av typisk tømmer. Lysegrått treverk og drivved er et morsomt og horisontalt mønster som passer til alle rom. Fikk tips om dempet sort, men synes dette blir så veldig mørkt og hardt. Tror ikke jeg er så tøff.


Hadde vel også håpet å slippe og male vinduskarmene. Jeg er ikke i tvil lengre om at det var en god ide å male, det ble jo et helt annet rom også så mye lysere og lekrere. Jeg er også veldig glad for at jeg valgte lysegrått kjøkken , det står veldig fint til alt det andre. Fargen kommer kanskje ikke like godt frem på bildene.


Interiør lysegrått kjøkken design interiør lysegrått kjøkken Forrige bilde Bla gjennom flere design interiør lysegrått kjøkken ved å gå artikkelen Interiør lysegrått kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg