fredag 23. juni 2017

Åpen løsning kjøkken stue

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Rask, enkel, lett å bruke.


Døgnåpen kunderservice.

På de fleste parametre heller ekspertene mot en åpen kjøkkenløsning, spesielt om man har videresalg av boligen i tankene. Den aller beste løsningen kan imidlertig være et slags kompromiss: – Personlig synes jeg en delvis åpen løsning fungerer best. For å få en lysere tilværelse ble veggen mellom kjøkken og stue revet, men interiørarkitekten foreslo også en åpnere løsning ved inngangspartiet og kjellertrappen.


Strietapetet forsvant, og de fleste veggene ble malt hvite. SLO SAMMEN KJØKKEN OG STUE : Etter at stue og kjøkken ble slått sammen, har det skapt større fellesskap hjemme hos familien. Mener åpen løsning er helt kanon, mye kjekkere å lage mat og man er liksom mer samlet.


Vi har idag kjøkken og stue separat , en stue på ca kvm og kjøkken og spisestue på kvm.

Mange ønsker seg en åpen kjøkkenløsning, og særlig på hytta er det koselig å være samlet i et stort allrom. Det finnes mange måter man kan innrede et åpent kjøkken på, og interiørdesigner Siv Brenne har laget tre praktiske forslag. Jeg har fliser på kjøkkenet nå, det synes jeg er helt kanon. I nyehuset blir det nesten åpen løsning , så der blir det samme gulv.


Så er det så delikat på alle måter og så koselig. Jeg synes det ble fint med åpen løsning. I rekkehuset vi før bodde i hadde vi åpen løsning mellom stue og kjøkken og det hadde sine veldig praktiske sider. Uansett om du velger en åpen eller lukket løsning finnes det noen felles kjøreregler for møblering.


En god møbleringsplan sørger for fri bevegelse mellom soner og møbler. Tunge og lette møbler bør kombineres. Velg gjerne en god sofa og en solid lenestol, men sørg for at bordene er noe lettere i uttrykket. Sofaserien VIMLE består av moduler som kan kombineres som du selv vil, til en skreddersydd løsning for deg og hjemmet ditt, og ettersom familien vokser, kan du utvide sofaen og la den vokse med dere. Her får man et romslig kjøkken med god plass til et stort spisebord.


Det flislagte badet vil han en egen avdeling for vaskemaskin og tørketrommel som er skjult bak en skyvedør. Fra hoved-soverommet har man adkomst til Walk-in closet.

I tillegg har denne boligen en innvendig bod. Nytt kjøkken -allrom? Få inspirasjon og tips til innredning av et åpent kjøkken. Drømmer du om å få et kjøkken -allrom hvor det er en naturlig overgang mellom kjøkken og stue , og plass til hele familien?


Eierne lot ikke det bli et hinder for funksjon og fargevalg under innredningen, og i samarbeid med interiørkonsulent Ellen Skifjeld lagde de i stedet soner tilpasset bruken. Under planlegging så viste jeg frem forslag med å rive vegg, så vegger og til slutt så ble det revet vegger samt hele peisen. Morsomt når bildene over og under dumpet inn i mailboksen – huseierne rev alle veggene (i samråd med snekker). Vi har lekerom i tillegg vegg i vegg med stuen, noe som er helt fantastisk! Vi har tenkt å lage åpen løsning mellom kjøkken og stue men det er en bærevegg mellom.


Kjøkken skulle fornyes i dette prosjektet. Hvordan går vi frem for å få til dette? Kan vi gjøre dette selv og. Denne kunden ville pusse opp kjøkken og stue og ville så gjerne få til en mer åpen løsning.


Her er et bilde fra det gamle kjøkkenet som de ønsker å pusse opp. Barna hadde flyttet ut og barnebarna begynte å yngle #128521; Så de trengte en løsning både i hverdagen og ved gjester av store. Er det plass til et kjøkken i stuen? Det er mange som ønsker seg en åpen løsning for kjøkken og stue. I vårt tilfelle er man nødt til å se etter en slik løsning , da det gamle kjøkkenet skal omdisponeres til bad.


Så da er oppgaven: Få plass til et bra kjøkken i stuen, samtidig som rommet beholder sitt stuepreg i sofaavdelingen. Når du bestiller et kjøkken , eller en hvilken som helst annen løsning hos Schmidt, så blir den produsert kun for deg og ditt hjem. Stuefløyen er åpen mot spisestuen, og derfra kommer du til en stor stue med åpen kjøkken - løsning. I dette området er det skrå himling, med høyt under taket. Spisestuen har skyvedør ut mot uteplassen.


Stryn er tegnet av Grethe Sætveit og Trine Tellefsen. Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg