tirsdag 20. juni 2017

Italia kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Italia har alt fra snøkledde alper, myldrende byer og solvarme strender. Se alle våre reiser til Italia.


Bestill din drømmeferie på Ving.

Book hotell i Italia. For å vinne markedet, er det avgjørende med best kvalitet, finish, design og pris ! Vi vet at et italiensk kjøkken gir boligen et bedre kjøkken , eksklusivitet og høyere boligverdi. Italia Kjøkken er din leverandør av italienske kjøkken fra Arrex.


Vi hjelper deg å finne ditt neste kjøkken ! Mitt italienske kjøkken on DanielasItalia. Jeg heter Daniela og jeg er fra Italia ! Jeg jobber som kokk, og på denne bloggen finner du først og fremst de.

Du kommer ikke utenom det italienske kjøkkenet uten å nevne den høyt elskede pastaen, som kommer i alle slags størrelser og former. Kontakt oss COLLECTIONS. Vi fører kjøkken fra GD Arredamenti, Multiform og Kungsäter Kök, samt et stort utvalg av hvitevarer fra Gaggenau, Siemens, Neff og mer! Forskjellene er merkbart store fra det nord-italienske til det sør-italienske kjøkken og enkelt fortalt er dette et resultat av de store klimatiske variasjonene i det lange støvelformede landet. Til sist, i sørlige Italia er viktige bestanddeler i kjøkkenet tomater – ferske eller kokt til tomatsaus – pepper, oliven og olivenolje, artisjokk, appelsiner, ricotta (ost), aubergine, zucchini, bestemte fiskesorter (ansjos, sardiner, og tunfisk), og kapers.


Italiensk kjøkken er også velkjent og ansett for sitt mangfold av pasta. Her er man med en av våre kokker og lager mat med fokus på ulike tema, og etter. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. De tradisjonelle italienske oppskriftene er naturlige, enkle og velsmakende og gjenspeiler folkets jordnære kultur.


Man kan kanskje snakke om et klassisk italiensk kjøkken når det siktes til noen utbredte og velkjente retter, men høydepunktene i den kulinariske tradisjonen finnes i de regionale kjøkken. Mat fra Italia er en naturlig favoritt i Norge. Per`s Kjøkken AS har laget en fantastisk Prosciutto Cotto – skinke, av Norsk gris, med autentisk Italiensk smak og aroma. Krydderet er hentet fra Italia.


Kjøkken , bad og garderobe fra Italia til Ringerike Våre moduler kommer fra flere steder i Europa og leveres direkte til vår fabrikk på Tyristrand. Dette gir deg muligheten til å handle lokalt og effektivt! Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år.

Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Finn ferien hos Ving.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg