tirsdag 27. juni 2017

Åpen kjøkkenløsning inspirasjon

Få inspirasjon og tips til innredning av et åpent kjøkken. Drømmer du om å få et kjøkken-allrom hvor det er en naturlig overgang mellom kjøkken og stue, og plass til hele familien? Smarte løsninger må til for at kjøkken og spiseplass skal fungerer i et åpent allrom. Ekspertene peker på de vanligste og største tabbene vi gjør når vi pusser opp kjøkkenet.


En av de store trendene de siste årene har vært å fjerne veggene og lage en åpen kjøkkenløsning , noe flere angrer på.

Ekspertene mener at det kan være lurt å åpne opp dersom kjøkkenet er lite og planløsningen tillater det. Når du planlegger kjøkkenet, bør du vurdere hva som er viktig for deg å ha av utstyr. Vurder integrerte hvitevarer med møbelfront. Det vi har sett hos andre kan gi oss inspirasjon , men skal ikke tjene som en ferdig løsning som vi bør kopiere, og dermed frata vår egen bolig sitt potensiale.


Grensen mellom tankeløs kopiering og inspirasjon er tynn og lett å overtrå. En åpen kjøkkenløsning er ikke alltid det beste alternativet. Les også: Slik pusser du opp kjøkkenet billig.

Plassering av kjøkkenøy. Husk at en åpen kjøkkenløsning gir folk muligheten til å se kjøkkenet ditt fra mange ulike vinkler. Derfor er det å velge en lekker og iøynefallende kran det som kan bli prikken over i-en på kjøkkenet ditt.


Det at former forandrer seg når de betraktes fra ulike vinkler kan skape liv på kjøkkenet. Etter hjemmebesøket hadde jeg et godt grunnlag for å lage en best mulig kjøkkenløsning til kunden. Jeg tegnet løsningsforslag til kunden – begge med åpen kjøkkenløsning , som de gav meg tilbakemelding på. Etter noen små endringer var vi i mål, og kunden var klar til bestilling av det nye kjøkkenet sitt.


Overskap er byttet ut med en enkel og åpen hylle, noe som gir lys og god. Men jeg vil gjerne se bilder av bare åpen løsning. Da vi bygde hus for noen år siden valgte vi åpen kjøkkenløsning. Trine og familien inspirasjon når de innreder:.


Vis bildetekst Skjul bildetekst Åpen kjøkkenløsning med mye lys inn. På samme måte som det er en tabbe å kjøpe en sølvfarget bil. Det er viktig å ikke følge trender på slike ting, men velge det man selv liker. Min mening er at lukket kjøkkenløsning kun har noe for seg dersom man har egen kokk, eller leier inn kokk på jevnlig basis.


Spre varme, sjarm og personlighet i hjemmet med en klassisk kjøkkeninnredning.

Når du lar inspirasjon og drømmer råde, står du fritt til å sette sammen ditt eget klassiske kjøkken. Deretter skaper vi det nye klassiske kjøkkenet til hjemmet ditt sammen, et kjøkken som du og familien vil elske å oppholde dere i. Vi skal ha åpen kjøkkenløsning , og jeg vil ha en kjøkkenøy med barstoler. Det tror jeg hadde passet godt til huset vi skal bygge.


Gode store skap og gjerne to steikeovner. Det har jeg savnet mange ganger, spesielt når jeg skal lage flere retter. Mest på grunn av praktiske årsaker, men også fordi det gav en større romfølelse. Kjøkkenbord og spisestue kunne slås sammen, og vi kunne ta bort vegger som skjermet for lys og utsikt.


Det finnes mange gode argumenter som taler for å velge en åpen kjøkkenløsning. Vi bruker mange timer på kjøkkenet, og med en åpen kjøkkenløsning kan du kombinere matlaging og samvær med familie og venner. Det skal være plass til mange ulike funksjoner, og de ulike sonene skal henge sammen. Derfor gir vi deg interiørarkitektens beste tips til gode løsninger for allrommet. Det kan noen ganger være en utfordring.


En av de store kjøkkentrendene de siste årene har vært å åpne opp mellom kjøkken og stue og lage et allrom. Megleren mener man bør tenke seg nøye om før man går for denne løsningen. Fraråder helt åpen kjøkkenløsning. Amalie ofte fraråde en helt åpen løsning, der man har mulighet til å ha kjøkkenet litt skjermet fra stuen.


Moderne åpen kjøkkenløsning. Smart avdelt mot stue med vegg og gjennomgående peis på bolig i Sveio. Sort går igjen på kjøkkenet, veggene, skap, øyen, karmer og møbler. De har valgt en åpen kjøkkenløsning , slik har du god kontroll på barna når middagen lages. Vi ønsket at når gjester er på besøk eller vi som familie skal spise, at vi kan lage mat og være sammen.


Slik får vi kvalitetstid samtidig med daglige gjøremål. Jeg synes det ble fint med åpen løsning. I rekkehuset vi før bodde i hadde vi åpen løsning mellom stue og kjøkken og det hadde sine veldig praktiske sider.


Jeg som ikke liker å gå glipp av noe fikk pratet med gjestene og hørte alt de berettet mens jeg gjorde siste finpuss på maten jeg skulle servere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg