tirsdag 20. juni 2017

Gulvtepper nettbutikk

Wilton i ull og syntet. Lik pris på nett og butikk. Hos oss finner du tepper til alle gulv i ulike kvaliteter, farger og størrelser. Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp!


Finn gulvtepper nettbutikk hvis du ser nå.

Ingenting skaper så mye trivsel som et gulvteppe. Teppet er en viktig del av interiøret, i tillegg til at det varmer har det nydelige farger, teksturer. Gulvtepper kan med fordel brukes på hvert eneste rom og tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet behagelig å gå på. Gulvteppe i stuen skaper en dekorativ og varm stemning, det er praktisk og pent med et teppe på kjøkkenet, mens teppe på terrassen gjør uteplassen koselig.


Størst utvalg, gode priser! Velg et teppe som passer inn i hjemmet og prøv nye farger eller materialer. Her presenteres utvalget som lagerføres eller du kan kjøpe varen direkte og få den levert.


Er du lei av standard størrelser som ikke passer, vi lager tepper på mål med kant.

Flotte W ilton gulvtepper i ull og syntet, vevde tepper av ull, flosstepper, kelim og patchwork. Egen side for håndknyttede gulvtepper finner du her. Vi kan også lage gulvtepper etter dine mål.


Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper. I mange forskjellige former, farger og størrelser. Se alle gulvteppene her. Usikker på hvilken størrelse du trenger?


Sjekk ut vår guide med tips om valg av riktig teppestørrelse her. Kle gulvet ditt hjemme opp med deilige tepper! Ikke bare er gulvtepper deilige å gå på, men de mykner også opp hele rommet. Vi har et stort utvalg av både vanlige tepper og håndlagde tepper.


På IKEA finner du tepper til alle rom. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Alle produkter lagerføres. Norges største utvalg. Gulvtepper gir rommet en lun og behagelig følelse, det varmer og er støydempende.


Vi har vakre og myke tepper i 1 ull og 1 bomull.

Fin teppet som passer deg og din stil. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Pynt stuen din med dette nydelige teppe med sorte og gule detaljer! Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home.


Du kan ta en titt i vår nettbutikk , eller komme innom en av våre varebutikker, så kan vi hjelpe deg med å velge riktig til ditt hjem. Tepper kan virkelig løfte rom og møbler til helt nye nivåer, samtidig som med et teppe kan sette et personlig preg på din innredning. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.


Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg