mandag 26. juni 2017

Atv henger med tipp

En maskin, hvor lek og arbeid blir til ett. Vi hører gjerne fra deg! Finn vår kontaktinformasjon her. Tysse tipphenger kan tippse til siden og bakover - se utvalget her! Smørepunkter på pendel og svingbart drag.


Frontgrind kan forflyttes trinnløst på hovedramme etter behov.

Kan enkelt bygges om til kombihenger med innleggsplan, kran finnes også som ekstrautstyr. Mer informasjon og bilder HER. Hos oss finner du varehengere, båthengere, opplagshengere, skaphengere, hengere for ATV og andre typer tilhengere. Våre selgere hjelper deg med transporthengere, flerbrukshengere, tipphengere, tømmerhengere og andre tilhengere til terrengkjøring.


Hengeren for de kvalitetsbevisste. Helsveist og varmgalvanisert ATV henger. Her får du tre hengere i en. Tipphenger, Liten varehenger og tømmerhenger.

Ypperlig for jakt, og frakt av eks elg. Elgtårn er ekstrautstyr. KAn påmonteres vinsj eller bruke vinsj på eks ATV. Kan enkelt gjøres omm til frakt av tømmer, og tømmerstaker følger med sammen med frontgrind. Lang kasse med karmer i god finish.


Rammeverket er ekstremt solid og laget for mange løft! Denne hengeren er perfekt til bruk bak ATV , små traktorer eller liknende. Tysse ATV henger er hengere for firhjuling, MC og scooter. Kraftig stålramme som stabiliserer henger og bunn. ATV tilhengere er solide og bygget for å tåle store ujevnheter i underlaget.


Tysse tømmerhenger er spesiallagd for deg som skal transportere tømmer. En tømmerhenger har to tømmervugger som du kan justere i lengderetning. Kjøp rexton atv tilhenger med tipp på nett til beste pris fra Engros Service. Vi er ledende i landet på dekk, felger og annet utstyr til Quadcross og har i flere år vært leverandør til landslaget i Quadcross. Super henger til dem fleste formål av massekjøring med atv og mindre traktorer.


Ta kontakt for tilbud levert hjem til deg. KAMPANJE ATV HENGER ATV HENGER TVMED TIPP TVkr. Kjekk gårds- og varehenger i god kvalitet til allsidig bruk.

Lett å flytte på og stue vekk, samtidig solid og stor nok til litt større jobber. Enkel hjulgang med store hjul, kapasitet 3kg. Svært robust og praktisk tømmerhenger som er et selvsagt valg for den som har ATV og driver skogbruk. Anvendelig og solid henger med tipp som både kan brukes som tilhenger til en ATV med 50mm standard kulefeste og som en stor trillebår.


En god ATV-henger med tipp -funksjon til en meget god pris! Perfekt til ATV , hagetraktor eller som en liten gårdstilhenger. Tilhengeren egner seg for alle typer ATV , samt større maskiner.


Kjøp usa atv tilhenger versa trailer på nett til beste pris fra Engros Service. Vi er ledende nettbutikkbutikk i norge for kategorier av hjem, sport og fritidskolleksjon til en rimelig pris. Sveist og galvanisert chassi som sikrer maksimal styrke og holdbarhet, lastekapasitet, fleksibilitet og sikkerhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg