onsdag 27. juni 2018

Putevar 70x100

Putevar 70x100

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Putevar 70x100

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Enkel og billig handel på Cellbes. Putevar - Alltid mange varianter. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Skap farge og stemning på soverommet med fine og fargerike putetrekk.


Finn din favoritt blant moderne design og spreke farger til klassiske design med svale farger. Start natten med å legge hodet ned på en pute med et deilig mykt putetrekk. Lucca putevar passer til de fleste interiør stiler. Stort utvalg putevar og putetrekk til hodeputer.


Mange farger og størrelser. Bestill på nett, hent i butikk eller på nærmeste postkontor. Tyynyt todella mukavat ja juuri tarpeeksi suuret ja tukevat, pää ei putoa nukkuessa vaan pysyy rentouttavasti paikallaan, tukee hartiaseutua.


Materiaali miellyttävää. Lisäksi olivat tavattoman edulliset. Loppui öinen tyynynpyörittely! Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke.


Putevar 70x100

Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print. Dette gjør det enkelt for deg å mikse og matche putetrekket ditt etter din personlige smak. Miks og match med våre fine sengesett. Du kan velge putetrekk med sterke farger, dempede farger eller kreative design.


Naturfarget med dusker i hvert hjørne. Putetrekk med konvoluttåpning. Hei Jeg har også kjøpt de store hotel putene, fra Obs til 3og en fra KId på salg kr 199. KID på Torgata har masse forskjellig putetyrekk i størrelse 70x1fra kr til 149.


Også jeg var innom Hansen og Dysvik på Pilestredet idag, hvor de hadde også 70x1pute trekk, men bare i hvit farge. I tillegg er det viktig at et putevar er av god kvalitet. Hotellputevar har ikke ramme slik som på bildet! Et nytt putevar til den store hotellputa er en enkel måte å tilføre litt ekstra farge til soverommet. Hvit, Krem, San Lys Grå og Indigo Blå.


Kjøp lett på nett hos oss! Ensfarget hotell putetrekk str 70x1cm. Sov godt med riktig pute Det er dine behov som bestemmer hvilken hodepute som passer deg best. Derfor har vi et stort utvalg av puter i forskjellige materialer og i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg