fredag 15. juni 2018

Myggnetting rullegardin

Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Fikszo er markedets mest elegante løsning på problemet – et genialt system for dører og vinduer med et finmasket, gjennomsiktig glassfibernett som du ganske enkelt trekker ned som en rullegardin når du ønsker.


Vinduer og dører kan heretter stå åpne dag og natt om du vil, uten at insektene kommer inn. Elegante aluminiumsprofiler med gardin i aluminiumskassett. Rullegardin Deluxe i lakkert aluminium er praktisk, enkel og elegant.


Gardinen trekkes lett ned med håndtaket, Den låses nede ved hjelp av en fjær nederst i sideskinnene, og vippes opp med tverrskinnen. Insektsnett rullegardin for vindu.

Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan fremdeles være tilgjengelig. De varme sommermånedene er fantastiske, og det å kunne la dører og vinduer stå åpne til sent på kvelden, er en herlig følelse. Aluminiumsrammen med myggnetting , har sideskinner og topp- og bunnlister som tetter totalt. Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner. MAXBO har alt du trenger for å holde insektene unna: myggfelle, insektsnett med mer.


Velg om du vil ha insektnett som rullegardin , i fast ramme eller som plissé til dør og vindu. Samtlige kan monteres både inn- og utvendig. Dessuten kan de tas ned under øvrige måneder og enkelt monteres opp for sommermåneden.


Da lar det seg vanskelig gjøre for myggen å finne åpne partier i festene hvor de kan komme seg inn. Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Laget av værbestandig aluminium, de eksepsjonelt slitesterke skjermene vil betjene deg i mange år. Måltilpasset myggnetting med god design. Myggnett skjermer passer til.


Vi produserer og leverer innsektsgardiner og myggnetting måltilpasset dine vinduer og tilbyr en spesialutviklet myggardin med sideskinner og bunnlist med børster for å gjøre det ugjennomtrengelig for mygg og småkryp. Dette produktet hjelper deg til å holde soverommet fri for insekter, og tilpasses de fleste typer vinduer og dører. Det aller mest effektive er nok uten tvil den gode gammeldagse myggnettingen.

I tillegg til å være svært effektivt, er myggardin også en giftfri måte å holde myggen unna på. Eksperter råder folk som bor i områder med mye mygg å ha myggnetting i vinduer, ventiler og dører i huset. Og med våre mange løsninger for insektnett og myggnetting trenger du ikke å bekymre deg for ubudne gjester i form av insekter.


Nyt frisk luft uten irriterende insekter med VELUX insektnett. Passer perfekt til dine vinduer! Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin.


Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg