onsdag 20. juni 2018

Praktiske kjøkkenløsninger

Viktige kjøkkenløsninger for små kjøkken Ønsker du å slå ditt lille, kompakte kjøkken inn i et drømmekjøkken? Her får du det nyeste innen kjøkkeninnredning og smarte løsninger til å innrede praktisk ,. Praktiske og fleksible kjøkkenløsninger du ikke visste eksisterte. Enten du har et stort eller lite kjøkken, er smarte og fleksible løsninger alltid aktuelle. Den kanskje vanligste feilen folk gjør med kjøkkenets utseende er å vente med valg av vifte til slutt.


Praktiske kjøkkenløsninger

Særlig i åpne kjøkkenløsninger er viftens form, fasong og farge så viktig for helhetsinntrykket at den bør være noe av det aller første du tenker på, sier Nordendahl. Også for ventilasjonsvifter er funksjonalitet viktig. For et optimalt kjøkken burde ikke avstanden mellom disse tre overstige åtte meter.


Dette må du tenke på når du skal velge mellom forskjellige kjøkkenløsninger. Les også: Bygg drømmekjøkkenet. Kjøkkenløsninger for små kjøkken - dra nytte av høyden! Lyse farger gjør at små kjøkken ser større ut - Kremaktig hvit, Hvis de nedre skapene også er mørkere enn den øvre delen av kjøkkenet, virker rommet enda mer åpent.


Praktiske kjøkkenløsninger

Akkurat nå strømmer det på med fine og praktiske vinkjøleskap. Svanes nye variant kommer som en lekker skapmodul med et lite arbeidsbord og oppheng til glass, mens vinkjøleskapet fra Liebherr (til venstre) ved hjelp av aktivt kullfilter, sirkulasjon og LED-lys sørger for at vinen du lagrer ikke påvirkes av varme, lys eller lukt. Tips til praktiske og kreative kjøkkenløsninger. Det fleksible veggsystemet er perfekt i mindre kjøkken, der alle flater må utnyttes for å skape et så praktisk kjøkken som mulig. Kjøkken Skredder’n er totalleverandør av kjøkkenløsninger.


Som nummer på lista står åpen kjøkkenløsning. Smarte kjøkkenløsninger setter krydder på. Denne ble mindre og penere ved å bygge den inn i øya og med en skapdør i front (som ser ut som skuffer) ble det litt plass til plastelina, knotter etc. Nederste skuff ved siden av er også jentene sin. Der er det fargestifter, maleskrin og perler.


Har du noen smarte kjøkkenløsninger du selv har kommet på, stort eller smått, som du gjerne vil dele med andre? Send gjerne tips og bilder til til journalisten. Vi har tidligere skrevet om lesernes smarte tips til avfallssortering: Se bilder og tips i artikkelen om lesernes beste løsninger. Hvis du bor i en leilighet eller en mindre bolig, er det kanskje ikke all verdens plass til kjøkkenet.


Når det er et begrenset antall kvadratmeter tilgjengelig, men når du fremdeles har behov for gode oppbevaringsmuligheter, gjelder det å vite hvordan man utnytter plassen best. Med Epoq får du ikke bare et kjøkken etter dine behov, du får et kjøkken som gir muligheter for en mengde smarte løsninger. Gjør matlagingen enklere og la deg.


Praktiske kjøkkenløsninger

Når det kommer til praktiske løsninger er kjøkkenet kanskje det viktigste rommet for nettopp dette. I en travel hverdag er det ikke alltid like enkelt å holde styr på innkjøp, rydding og vasking som gjerne må planlegges ukentlig. Gode kjøkkenløsninger kan derfor være nøkkelen til en mer organisert og stressfri hverdag for hele familien. Med det i baktanke har du kanskje forstått at det finnes en hel verden av innovative og kreative kjøkkenløsninger som er presentert på sosiale medier som Pinterest og Instagram.


Det finnes mange bloggere og andre kreative hoder som du kan la deg inspirere av når du skal finne flotte kjøkkenløsninger. Ikke glem det praktiske – tenk nøye gjennom hvordan du bruker kjøkkenet og velg utforming deretter. Sørg for stor nok kjøkkenøy hvis du skal ha det – du bør helst ha plass til skuffer og skap på begge sider. Danske DESIGNA er kjent for stilrene og praktiske kjøkkenløsninger , og nå lanserer de fem helt nye kjøkkenfronter laget i lekkert og fargerikt linoleum.


Praktiske kjøkkenløsninger

Møbler som reflekterer lyset er også veldig passende for det lille rommet. De fleste kjenner linoleum som et gulvbelegg, men brukt som fronter på kjøkkenskap og dører er materialet en unik, vakker og meget slitesterkt løsning som få leverandører tilbyr i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg