onsdag 13. juni 2018

Interiør gang

De aller fleste av oss har en gang i boligen vår, enten vi nå bor i leilighet eller hus. Det er de færreste av oss som kommer rett inn i husets oppholdsrom, så gangen fungerer på en måte som en sluse mellom inne og ute. Det lille rommet er også gjerne det første som møter oss når vi kommer inn av døra etter en hektisk dag.


Hallen er det første besøkende ser. Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger. Her finner du flotte skohyller, knagger, dørmatter, hattehyller, speil m.

Gå gjennom behovene og innred etter disse og ikke etter hvordan man burde gjøre det. Barna bør nå opp til knaggene Hvis knaggene sitter for høyt opp på veggen, så når ikke barna opp. De kan dermed ikke hjelpe til å holde.


En god gang er først og fremst en gang som virker. Det innebærer at du har et sted å henge fra deg yttertøy, sette fra deg sko, pluss et minimum av oppbevaringsplass. Alt dette skal helst foregå uten trengsel, og i riktig belysning. Alt du trenger å vite om oppussing av entreen!


Her får du interiørinspirasjon og gode råd om blant annet maling-, tapet- og gulvvalg. For hallen s kal være et vakkert utstillingsvindu av vårt hjem, bør det være godt organisert.

Gang møbler i Selly Home. Derfor må den være funksjonell, fin, original og stilistisk egnet til resten av leiligheten. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Interiørbutikk med skandinaviske merkevarer. En løsemiddelfri og luktsvak akrylmaling som kan benyttes på flere type underlag, enten det er slettvegg, panel eller list. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør , og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem.


Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Nettsiden er drevet på hobbybasis og oppdateres jevnlig. Innlegg kan inneholde kommersielle linker. Malingen er enkel å påføre og gir deg et flott rom. Detaljer som gjør en forskjell.


Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


Smart måte å oppbevare og bevare veskene dine.

Flere valgfrie farger. I tillegg til ovennevnte praktiske behov, har våre interiørkonsulenter spisskompanse på å ivareta dine ønsker for valg av utførelse, stilart og fargevalg for å nevne noe. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg,. Bor du smått, kan du leve smart og godt.


Det er ingen grunn til å begrense seg selv om plassen er liten – her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd! Hos oss finner du kjente merkevarer, og vi er stadig på jakt etter nye produkter som supplerer og utfyller eksisterende sortimentet i butikken. Smekkert og nett, som gjør det plasseringsvennlig. Her er det pynten som skal skinne!


Bruk det i gangen, på soverommet. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. IN-teriørbutikken har en klar skandinavisk profil med kjente merkevarer. Kjøp møbler og interiør direkte fra vår nettbutikk eller besøk butikken i Tønsberg.


Speilet vil gjenspeile rommet og dermed få det til å fremstå større.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg