torsdag 28. juni 2018

Entre inspirasjon

Inspirasjon til entreen. I dette galleriet kan du se smarte løsningen for oppbevaring i entreen. Neste prosjekt her i huset er nok å pusse opp vindfang og hall. Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene. Få inspirasjon til entréen.


Du får bare én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk.

Derfor er gangen, eller entreen, et rom som ikke bør oversees. Gangen er det første rommet. Belysning med dimmere kan sørge for både en varm velkomst og nok lys til å raskt og enkelt holde orden.


Vi finner gode løsninger for entre og gang. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Hos Kvik finner du innredningsløsninger til hele boligen – alt fra kjøkken, ba garderober og entréer.


Entreen er ikke bare rommet der du henger fra deg jakken og setter fra deg skoene.

Entreen er selve velkomstrommet – som ønsker både deg og gjestene dine velkommen til hjemmet ditt. Mangler du inspirasjon til innredning av entreen din? HTH hjelper deg med å innrede entreen din på en optimal måte. Alle favoritt magasinene dine digitalt Gå på oppdagelse i populære magasiner på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen med WYPE. En Ålhytte er en praktisk hytte.


Ingenting er overlatt til. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Det samme er interiøret. Se mulighetene – og gjør den gode stilen gjennomgående i hele boligen. Når jeg leter etter inspirasjon så er det i boligmagasiner og på nettet.


Jeg har samlet noen bilder som gir et godt inntrykk av hvilken stil jeg liker og som jeg håper kan være til inspirasjon for dere. Her er et lite utvalg av det jeg kom over av interessant interiør idag. Her finner du våre beste tips og lamper til gangen.


Bli inspirert av hvordan vi har brukt farger til å skape noen entreer som kan gi deg nye ideer til hjemmet ditt. Med smarthus teknologi kan du gjøre hverdagen tryggere, enklere og mer komfortabel. Klikk deg inn og bla i vårt galleri.


La deg inspireres av design og de nyeste tekniske trendene. Men faktum, kjøkken er kritisk del av et Hus.

Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Er du i ferd med å innrede entreen i din nye bolig, eller trenger din nåværende entré en oppgradering?


Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering. Interiør inspirasjon En åpen, gjestfri entré med rikelig plass til å henge av seg yttertøy skaper trivsel i hverdagen. Vi har besøkt en familie på Fetsund som valgte å utvide entreen ved å slå ned veggen inn til vindfanget, og ”stjele” noen kvadratmeter fra et soverom, for å øke arealet i hallen. Entré og tørkematter Valg av entrématte.


Visste du at omtrent av alt smuss som kommer inn i en bygning kommer via føttene våre? Med en effektiv entrématte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg