fredag 22. juni 2018

Trestjerner betongmaling

Elastisk, akrylbasert betongmaling. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Den har god dekk og gulner ikke. Den kan brukes på både ubehandlede og tidligere malte betonggulv i kjeller, oppholdsrom, boder og lignende.


Betongmalingen gir en slitesterk overflate, er luktsvak og lett å påføre.

Om du har laminat, vinyl, betong, tre- eller parkettgulv. Du velger også hvilken finish du vil ha. Om du foretrekker en matt, halvblank eller blank glansgrad på ditt “nye” gulv. Trestjerner betongmaling er en halvblank, vanntynnbar akrylmaling som er beregnet til innendørs bruk på betonggulv og betongvegger.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Gulv, Innendørs, 2. Halvblank spesialmaling for mur- og betonggulv i tørre rom. TreStjerner Gulvlakk.

Kan også benyttes til maling av vegger av bygningsplater og puss. Malingen er middels motstandsdyktig mot mekanisk slitasje. FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Teknisk datablad - Engelsk.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Produktet kan blandes i mange farger. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Bruksområdet er gulv, vegg og tak. TRESTJERNER BETONGMALING B-BASE 3L.


Nettlager Selges ikke fra nettlager. Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt. Den är lätt att använda, och kräver inte mycket underarbete. Färgen är vattenburen och luktsvag. Er en støvbinding og en klar behandling av betonggulv.


Til maling av betonggulv i tørre rom. Maxbo har gulvmaling til alle underlag som for eksemepl tregulv, laminatgulv, parkettgulv og betonggulv mfl.

Jeg har ett kjeller gulv som skal males med sterk gulvmaling. Vet at sigural ofte blir brukt. Hvis du har et malt betonggulv, skraper du bort all løs maling med en. Scanox Meny Hovedmeny. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg