fredag 15. juni 2018

Gopro håndtak

Gopro håndtak

Sjekk ut gopro håndtak. Få enda bedre utbytte av ditt Gopro -kamera med disse smarte løsningene! Perfekt til vannsport. Kan også brukes som flaskeåpner. Grepet gir deg stabilitet og hurtigfestet lar deg enkelt ta løs kameraet for bruk med andre fester.


Gopro håndtak

Dette flytende håndtaket gir deg stabilitet og kontroll for å ta bilder, og hurtigutløserbasen lar deg enkelt veksle mellom fester. Håndtak med innebygd stativ o. Inkluderer en justerbar håndleddstropp og The Tool. Er du ute etter et actionkamera som kan filme i høy oppløsning under de tøffeste forholdene? Tilbehør actionkamera. Her kan du finne fester, batterier og annet tilbehør til ditt actionkamera slik at mulighetene blir enda større og mer actionfylte.


Uansett om du tar selfies, POV-materiale eller kjører følgekamera leverer dette flytede håndtaket økt stabilitet og kontroll, hvilket gjør det enkelt å styre kameraet og komponere bildene dine. Enten du tar selfies, POV eller følge-cam opptak leverer dette grepet økt stabilitet og kontroll og gjør det enkelt å stille inn kameraet og ramme inn bildene. Stillbar vinkel for enkel justering av kameraet. Holder actionkameraet i et stabilt og sikkert grep. Forenkler filmingen og passer til mange forskjellige sportstyper.


Gopro håndtak

To-i-én - både tripod stativ og håndtak ! Dette lille stativet er lett, robust og enkelt å bruke, i tillegg til at det fungerer som et håndtak. Go Pro gir deg muligheten til å fotografere og filme på måter som aldri før har vært mulig. Kameraet i seg selv er lite og lett, og godt egnet til å ta med seg på tur. Men et action kamera alene har et noe begrenset bruksområde. De lette og nette kameraene sitter perfekt på hjelmen, og med robust design og vanntett kamerahus er de klare til å dokumentere dine ville eventyr.


I vårt store utvalg av tilbehør til actionkamera finner du garantert noe som passer din actionkamera. Velg blant seler, feste eller m. GoPro kameraversjoner og tilbehør. Håndstativet er lett å holde og har en gripevennlig rillet overflate, så du har kameraet i et fast grep når du svømmer, surfer, snorkler eller dykker. Flytende håndtak til din GoPro. Passer svært godt til snorkling, dykking og til bruk når man svømmer eller hopper i vannet.


Gopro håndtak

Inneholder en gul monopo en skrue (svart) og mutter, samt et armbånd som er justerbart. Flat underside med mulighet til å feste monopoden på f. Stativet kan lades, og filmer lastes ut, uten å demontere kameraet. Actionkameraet monteres enkelt så du alltid det alltid vender den veien du ønsker. Du trenger heller ikke å være bekymret, HeroWhite er vanntett og tåler de aller tøffeste forholdene, værtypene og t.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg