torsdag 14. juni 2018

Grunning og maling i ett

Finn Maling Og Grunning I Ett. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Din leverandør av lakk og maling.


Stort utvalg og rask levering.

Se mer og bestill i nettbutikken nå! Merkevarene til lave priser. Ett lag med sperregrunning trenger tolv timer tørk før det er overmalbart, og et vanlig lag med maling trenger to timer.


Dette gir timer bare i ventetid på ferdig resultat – og så kommer tid til å male i tillegg. Denne sperrende malingen er overmalbar på bare tre timer, og trenger i tillegg to færre strøk, utdyper Bull-Gustavsen. Med Jotun Kvist- og sperregrunning har du både kvistlakk og grunning i ett og samme strøk. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid.


Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett.

Oljebeis er en utmerket grunning , beiser du to strøk kan huset stå opptil år for så å eventuellt males. Velger du dekkbeis (som egentlig er en fortynnet maling ) bør du grunne først, enten med oljebeis eller vanlig grunning. En kan og grunne ved å fortynne malingen med – terpentin. Grunning - maling til bil beskytter metallet og sparer deg for utgifter.


TO STRØK: Velger du å male med kun ett strøk utendørs, vil du mest sannsynlig måtte male over enda en gang kort tid etterpå, mener ekspertene. Owren mener at dersom du velger å kun male ett strøk på huset, vil tiden til neste runde med maling høyst sannsynlig kortes ned. VISIR Oljegrunning Klar brukes som grunning før man skal beise bart treverk ute for å få god heft og beskytte mot råte.


Anbefales også som grunning før man maler bart treverk i den kalde årstiden. Riktig klargjøring av vegg før maling er en garanti på et lekkert og estetisk utseende. Det kan bli forvirrende når man skal velge blant ulike typer grunning eller primer. Billig maling like bra som dyr – I hovedsak er det slik at akrylmaling ofte er bedre kvalitet på enn PDA- maling , men PDA- maling er ofte billigere.


Akrylmaling er bedre rent fargemessig, og med bedre vedheft. En billig PDA- maling på et vanskelig underlag kan flasse av lettere, sier han. Den fungerer også bra mot nikotin, sot og vannskadde treflater.


Panelgrunn kan overmales med de fleste vanntynnbare produktene til Beckers for vegger, tak, dører, list og paneler innendørs. Kvist-, forsegling-, grunn- og dekkmaling i ett. Enklere blir det ikke.

Fire funksjoner i en maling : Kvist, sperre, grunning og dekk. Kjøp grunning hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser.


Dette betyr at du kan male direkte på rust uten grunning , og uten å bekymre deg for videre korresjon. Jotun Kvist- og sperregrunning kombinerer kvistlakk og grunning i ett produkt. Beckers Panelgrunn inneholder kvistlakk, sperre, grunning og toppstrøk, og kan brekkes i flere farger. Nå er det enkelt å male gulnet panel.


En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt. Er underlaget bart treverk, trenger du ikke å grunne først – strøk med denne er nok. En hybrid maling bestående av grunning og toppstrøk i ett og samme spann. Holder på farge og glans i år. Drywood har klart å få redusert olje molekylet ned på størrelsen til et vann molekyl, så oljen er løst 1 i vann.


Når første strøk er påført, vil alle hull og skader i flaten synes tydelig. Sparkle over skader og gamle hull til knotter. Vær nøye med sparklingen og konsentrer deg om skadene, slik at du unngår unødvendige strukturforskjeller i underlaget. En grunning skal både beskytte trevirket mot fuktighet og sopp, samt at den skal gi et godt underlag for videre behandling. Det anbefales ikke å bruke fortynnet maling som grunning.


Vi anbefaler Gjøco Oljegrunning som er skreddersydd til grunning av utendørs trevirke. Den kan du få både i klar, hvit og trefarget utgave. Effektiv ruststopper med sink, noe som utgjør en perfekt grunning til overmaling med de fleste typer maling. Paneltak som er behandlet med panelhvitt eller panellakk kan se fint ut etter vask og maling.


Kan brukes rett på rust. Men hvis bordene går fra hverandre, vil det se ille ut. Best er å grunne med et strøk sperregrunning først. Tidligere malte paneltak, der kvister og lignin ikke har blødd gjennom, trenger ikke grunning.


Jeg har etter hvert malt en del rom med maling i diverse farger og kvaliteter og på mange forskjellige underlag, og det har aldri holdt med ett strøk maling. Avhengig av underlag, malingskvalitet, fargen på malingen og håndlaget ditt vil jeg si du må beregne fra to til fire strøk for å få et bra resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg