fredag 15. juni 2018

Funkis kjøkken

Funkis kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Store flater, rette linjer og geometriske former.


Her er et knippe inspirerende hus i funkisstil – og selvfølgelig er de lekkert innredet! I vår søken etter det det optimale kjøkkenet har vi også fått Kjøkkensenteret Mandal til å tegne et alternativ til oss. Dette kjøkkenet heter Line og er fra Svane Kjøkkenet. Frontene er i massiv ask og ask finèr med hvite, glatte fronter på overskap. Bak rettløpstrappa som er sentralt plassert i rommet, ligger kjøkkenet skjult.


Dette bidrar til å skape avgrensede rom, selv om det er en delvis åpen løsning. Spisestuen binder kjøkkenet og stua sammen. Stuens størrelse og fasong gir flere muligheter for møblering. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Funkis kjøkken

Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Danske kjøkken , bad og garderober i høy kvalitet. Dansk design er anerkjent og blir ofte forbundet med høy kvalitet.


HTH er dansk design i høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Hos HTH finner du et stort utvalg av danske kjøkken – fra mer klassiske design til kjøkkendesign med strengere og mer moderne linjer. Solfjeldkjøkken har skrog og fronter i heltre. På malte flater hvor det ikke ønskes synlig trestruktur, benytter vi MDF-plater. Skapdører og skuffer passer perfekt i skrogene og leveres med eller uten overfals.


Vanligvis bruker vi furu av høy kvalitet, men vi lager også kjøkken i andre vakre tresorter, som eik, bøk, ask eller bjørk. Fra furu til frekk funkis. Paret har valgt store skuffeløsninger og mindre overskap i sitt nye kjøkken.


Moderne hus, tradisjonelle hus og herskapelige hus fra Systemhus Skal du bygge bolig? Systemhus tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger. Vi hjelper deg hele veien. Ellers i Europa kalte man det Modernisme. Det var en tid preget av nye tekniske oppfinnelser, industrialisering og masseproduksjon.


Huset byr på to fulle etasjer med stor takhøyde. Hovedplanet inneholder det du trenger. Her har kjøkken og stue fått en åpen løsning i midtskipet med utgang til en lun og flott uteplass. My-Hus presenterer- funkis tomansbolig!


Twins er en stor og innbydende funkis tomannsbolig over to etasjer. Praktisk planløsning med hele tre soverom og to baderom i hver leilighet. Denne boligen kan vi også levere til skrå tomt med tilbakefyllt underetasje.


Funkis kjøkken

Stor stue med skyvedør til terrase, kompakt kjøkken , ett bad og vaskerom i. Opplev et moderne, men samtidig tidløst, kjøkken med funksjonelle rene linjer. De perfekte rammene til familiens samlingssted. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør. Villa Korsmo – fargerik funkis.


Fra utsiden ser Lille Frøens vei ut som et hvilket. Stekeovnen, induksjonstoppen og oppvaskmaskinen passer like godt i et ”flatpakk”- kjøkken som i en mer kostbar kjøkkeninnredning. Funkis Reportasjer 3. Drømmehytten har egen produksjonshall vegg i vegg med administrasjonen, og hyttene blir produsert (kappet, merket og pakket) etter nøyaktige tegninger og beskrivelser. Det er laget etter absolutt rimeligste måte. Trekonstruksjon, billige vinduer, dører, parkett, laminatbenk på kjøkken , pappdører, halogenspot, ventilasjon osv osv Også priser opp til de grader.


Husets verdi står ikke i stil med prisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg