mandag 4. juni 2018

Maling av stue

Maling av stue

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater.


I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Bruk maling til å definere egne soner i rommet.


Her er det malt et felt rundt pulten for å skape en ramme rundt den. Skal du male panel eller male gipsplater? Er det kanskje tapet du skal male over?


Uansett skal du klare å finne svarene du trenger i våre guider. Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av stue her. Min anbefaling er derfor å spørre i butikken, eller lese denne saken. For MAXBO sine mange ulike malinger, se denne siden. Dekningspapp og plast – Det er ikke til å stikke under en stol at maling kan føre med seg litt gris.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Stue og soverom er rom hvor du oppholder deg mye. Her vil jeg som regel anbefale en matt maling på veggene, da det ofte ser penest ut.


Maling av stue

Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være. Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. Ulike typer maling har ulike egenskaper. En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad.


Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å holde ren. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket. En løsemiddelfri og luktsvak akrylmaling som kan benyttes på flere type underlag, enten det er slettvegg, panel eller list.


Dette ser vi også på salg av tapeter til stue. Bevare og spare Ny teknologi fra malingsprousentene gjør også sitt til at vi nå kan velge maling med funksjon. Gjør stuen din til en plass å elske.


Omgi deg med dine favorittgjenstander, dine yndlingsfarger og dine beste venner, og finn gleden med prat og latter i rommet. En vanntynnbar og løsemiddelfri akrylmaling til innvendig bruk. I en stue kan du virkelig boltre deg med farger og. En 3-i-kvalitet som kan brukes på slettvegg, panel eller lister. Farger til både interiør og eksteriør.


Trænger din stue til et frisk pust? Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Få gode råd om maling og tapetsering af din stue hos Flügger farver.


Prøv vores farvevælger online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg