mandag 4. juni 2018

Balkongrekkverk glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Rustfritt balkongrekkverk – stilrent og stilfullt glassrekkverk.

Vårt rustfrie rekkverk kan monteres enten på balkongens side, med stolpeholdere, eller ovenpå med en fot på stolpen. Inspiration Verandarekkverk Balkongrekkverk Glassgjerde Glassrekkverk innendørs Vindskjerm. Vi arbeider for og med Fri frakt, innen Norge Korte leveringstider Komplette produkter. Ett glassrekkverk i høy kvalitet som holder i det lange løpet. Uten stolper og med store glass skaper du en maksimalt uhindret utsikt.


Glass Balkong samearbeider med Ditt Prosjekt og jobber også med eneboliger, boligblokker, rekkehus, to-mannsboliger og forretningsbygg. Glassrekkverk med og uten stolper. Vi leverer både rekkverk i glass og vinyl.


Alle våre glass er både laminert og herdet.

Kom innom vårt Showroom. Forresten herdet glass er ca 4-ganger sterkere enn et vanlig glass. En av de store fordelene med glassrekkverk er at det ikke stenger ute lys, og du får uterommet inn på balkongen.


Glassrekkverk på trapp kan også være et meget spennende element, og tilfører noe ekstra til interiøret. Når du kjøper Glassrekkverk, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Veggfester til glass og håndløper gjør også tilpasningen enklere.


Hvis du ønsker vindskjerming og en elegant innramming av altanen samtidig som at du vil beholde 1 av utsikten, skal du velge et rekkverk i klart, gjennomsiktig glass. Veggfeste for glass Icopal rekkverk stk pr pak 68- per pak Kjøp. Sikkerhetsglass 120mmx820mm. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ved bruk av glassfelt i rekkverk må det benyttes glass som både hindrer skade ved knusing ved sammenstøt og hindrer fall gjennom glasset.


Du kan velge mellom ulike typer fyllinger – stående spiler, liggende spiler, wire, perforerte plater og glass. Rekkverket er også egnet for selvmontering. Her står man fritt til å velge alt etter eget ønske.


Frostet glass Vårt frostede glass er av samme glasstype som vårt laminerte glass. Det består av klarglass-skive, et klart laminat og en syreetset glass -skive. Et syreetset glass ser bedre ut enn et klarglass med et farget laminat. Det gir også en overflate som er lettere å holde ren sammenlignet med et sandblåst glass.


Glassrekkverk i aluminium er et vedlikeholdsfritt alternativ med et flott design som skjermer mot vind og beholder utsikten.

Laminert sikkerhetsglass som du trer inne. Derfor skal man allerede i prosjekteringsfasen være oppmerksom på balkongrekkverk og deres utseende. Malmerk Klaasium prosjekterer, produserer og installerer balkongrekkverk i aluminium. Ved å kombinere forskjellige profiler og glass finnes som regel en passende løsning for enhver kunde.


Vi er en totalleverandør av rekkverk som baserer seg på salg til både det private og profesjonelle markedet. Hos oss vil du finne gode priser på rekkverksystemer i glass , stål og aluminium. Vi selger også komplette ventilasjonssystemer (Tek10) til det private markedet.


Q-Railing Easy Glass Pro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg