fredag 1. juni 2018

Arkitektkontor

Arkitektkontor

Vårt mål er å skape bærekraftig arkitektur med høy kvalitet. Vi hjelper deg gjerne med alle typer oppdrag innenfor arkitektur, design og planlegging, – både små og store oppdrag er like velkomne! Vi utfører alle typer oppdrag innenfor arkitektur, planlegging og regulering. Aaland arkitektkontor AS tilbyr fleirfagleg rådgjeving innan bygninger, anlegg og arealplan.


Bergen Arkitektkontor er en leverandør av arkitekttjenester med fokus på å skape et sluttprodukt av høy kvalitet i tett samarbeid med våre kunder. Vi utvikler arkitektur av høy standar som ivaretar både økologiske, sosiale og økonomiske hensyn. Vi former våre omgivelser – og peker på fremtidsrettede muligheter. Vi gir prosjektet et kreativt innhold – og en god funksjonell løsning.


Vi bestreber oss på å levere kvalitet i alle led og levere til kundens forventninger. Vi er opptatt av god. Vi har vunnet priser og fått anerkjennelse i inn og utland for vår arkitektur. Drøbak Arkitektkontor AS har som visjon å skape god arkitektur med fokus på form, funksjon og stedlig tilpasning.


Arkitektkontor

Plan, arkitektur og landskap. Vi tilbyr tjenester til offentlige kunder, private selskap og enkeltpersoner. Arkitektkontor et holder til i Bærum og vi påtar oss små og store oppdrag for private og offentlige kunder. Vi tegner bolig, enebolig, tilbygg, hytter og mer.


Med utgångspunkt i människans behov skapar vi miljöer med höga krav på funktion, skönhet, ekonomi och hållbarhet. Omsorg om ljusföring, färgsättning. The Edge - Clarion Hotel Tromsø.


Arkitektkontor

Vi tror på at vi gjennom vår arkitektur og. Stav Arkitekter er et kontor som er sammensatt av ulike fagkompetanser, som arkitekter, arealplanleggere, tekniske tegnere og ingeniører. Sammen utgjør vi et sterkt team, som påtar oss alle typer arkitektoppdrag. You have some jquery. Slider Revolution files js inclusion.


To fix this, you can: 1. SIGN spiller på flere aspekter med navnet i både norsk og engelsk uttale, som f. Signatur (nor) med flere. Arkitektene BBW AS søker vi å gi arkitekturen en lokal tilknytting og identitet gjennom kobling til landskap og omgivelser. Husk å logge ut når du er ferdig. Kontoret har et vidt spekter av store og små oppdrag i. Børve Borchsenius er landets eldste arkitektkontor med over 1års virksomhet siden arkitekt Haldor L. LILLESTRØM - ARKITEKTER AS. Verte er et nordnorsk arkitektkontor som med lokal tilhørighet tilbyr tjenester innen arkitektur, landskap og planlegging.


Arkitektkontor

På Tengbom är vi över 6arkitekter och individer som jobbar med allt inom arkitektur, inredning, landskap och stadsbyggnad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg