mandag 25. juni 2018

Danske lamper

Morsom og annerledes LED-belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oslo Wood lampe, Louis Poulsen kongle, Northern-, ph 5-, og Verner Panton lampe. Se vårt store utvalg av lamper og belysning fra kjente designere. Viktigst av alt er å kunne tilby et varierende sortiment, som bygger på lamper i høy kvalitet, vakker design og gir den nødvendige inspirasjon til det kommende lampekjøp. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev.


Det er jo ikke alltid like lett å velge riktig belysning. Så derfor har du du alltid fri retur og 90dagers åpent kjøp hos oss. Belysning og lamper er mer enn bare en praktisk installasjon i hjemmet.


Vi gir omgivelsene våre form og karakter med belysning.

Her kan du velge riktig lampe fra vårt håndplukkede taklampe. Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her! Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website.


I dag kombinerer de de klassiske modellene med nye, moderne lamper tilpasset nåtidens trender. Merkevarens DNA er likevel håndverket, og alle Le Klints lamper produseres på deres fabrikk i Odense i Danmark, der hver enkelt skjerm fremdeles brettes for hånd av deres erfarne medarbeidere. Bestil din favorit lampe fra det største udvalg i Skandinavien. Lys opp høsten med nye bordlamper.


Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Du kan også nemt finde et godt tilbud på lamper på vores tilbudsside og på vores outletside. Hvis du går og mangler en lampe til f. Lampene ble tegnet av kjente designere som Svend Middelboe, Jørn Utzon og Preben Fabricius, bare for å nevne noen.


Lampehuset har alltid lave priser og et bredt utvalg. Klikk hjem din taklampe fra. Med AYTM ønsker de å skape en kolleksjon som henvender seg til Detail, og som tilfører noe nytt til dansk design. Danske AYTM er et nytt designmerke. Alle våres utendørs lamper leveres fraktfritt og med pærer.


Vakker belysning løfter virkelig et hjem. Her tilbyr vi et bredt sortiment av ulike typer lamper og lys som gjør at du enkelt kan velge ut nettopp dine favoritter til hvert rom.

Skap ønsket atmosfære og belysning i et rom med en gulvlampe. Se alle vårt utvalg her. Velg blant våre gulvlamper av ulike størrelser og design. Liker du heller litt mer minimalistisk og enkelt design, så er Flos Glo-ball det opplagte valget. Flos er et internasjonalt anerkjent merke, og du finner deres lamper i mange hjem verden over, herunder deres mest populære modeller som den tidligere nevnte Flos Glo-ball, samt IC, Kelvin, Miss K og Ktribe.


Det gør vi uanset, om det er de udenlandske eller danske designer lamper , som vi køber ind. Selvom vi vægter kvalitet højt, så behøver du ikke nødvendigvis at gå på kompromis med prisen. Vi køber ind i større mængder, hvilket betyder, at du altid kan finde billige lamper og et godt tilbud i vores webshop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg