tirsdag 26. juni 2018

Hvordan innrede et lite soverom

Velg ett møbel eller én gjenstand som fokuspunkt i et lite rom. Slik skaper du blikkfang i interiøret. Plasserer du et speil som reflekterer et vindu på andre siden av rommet, vil det straks få rommet til å virke større.


Reguler gjerne nattetemperaturen med et lunt sengeteppe. Velg ett som binder sammen fargene i rommet og skaper helhet uavhengig av sengetøyet. Og ha alltid et lite teppe foran sengen, det er så mye vennligere mot føttene om morgenen!

Soverommet er kanskje det rommet vi sammenlagt tilbringer aller mest tid i av alle husets rom. Av alle rom er det soverommet som burde føles mer behagelig, avslappende og privat enn noe annet rom i boligen. Hvordan innrede et lite soverom på en praktisk måte. Om du har et lite soverom passer det best med en minimalistisk stil som i stor grad handler om å utnytte den plassen man har.


Plassen under sengen er for eksempel perfekt til oppbevaring av esker, gjerne med hjul. Soverommet , som fungerer som et lite hviletempel, bør være perfekt gjennomtenkt, fra møbler til dekorasjoner. Vi har antakelig et av Norges minste soverom ! Vi vil få et sted der vi ikke nødvendigvis trenger å lagre sengetøy, f. For det lille soverommet er det best å velge en innebygd garderobe, som er mer romslig enn en vanlig garderobe.

For å oppnå dette bør du holde deg unna å sette for mange store møbler i rommet og unngå rot. Et rent rom alltid ser større. Om man har et lite soverom kan man like gjerne akseptere at det er lite og gjøre det koselig, ikke male alt hvitt og håpe at det vil virke kjempestort, for det er ikke tilfelle. Kalkmaling har en fin effekt og gir dybde til et rom, den kan gi litt ”sky-effekt” noe som passer til et soverom om man ønsker seg en himmel, foreslår Klungsøyr. Jeg fant ut at jeg kunne skjule varmtvannstanken i et nattbord.


Jeg bygget enkelt og greit en boks ved siden av sengen, med tanken inni. For å gjøre den enda mer funksjonell, plasserte hun to ekstra stikkontakter nedi boksen. I lokket som kan tas av, boret hun et lite hull til å dra ledningene gjennom.


Det kan være utfordrende å innrede små soverom. Soverommet vårt er så lite at det dårlig kan kalles et rom og det er så vidt at vi klarte å få plass til en seng der. Man ønsker å utnytte den lille plassen man har til rådighet, og skape et ryddig og pent utrykk. Ved hjelp av små tips og triks kan man få et velfungerende soverom på få kvadratmeter. Under finner du tips til hvordan du kan få et lite soverom til å fungere optimalt.


For mer informasjon om hvordan du velger en garderobe for soverommet lese her. Hvis ting er ikke så veldig mye, kan du melde deg på en kommode. Noen ganger kommode skuffer er installert under sengen. På et lite soverom vil en seng med integrerte skuffer gjemme vekk rot og skape ro og orden! Innrede Lite Soverom bytt ut av med en splitter ny.


Aldri hørt av smart levende trend?

Kanskje det kan være anvendt bringe a artisitc kjøkken i huset. Du vil mening mer avslappet uten tror kan ser ut til å være rotete. Veggene er helt hvite, så det er ikke akkurat et vanskelig rom å innrede. Har i tillegg kjøpt nattbord og en fin trekiste. Vurderer også å skru opp en hylle på veggen.


Det jeg egentlig er ute etter, er tips fra andre med lite rom, hvordan innreder dere det? Tips: Hvis det er lite veggplass, kan du feste en stor oppslagstavle til døren. FUNKSJONELT: På veggen ved siden av døren er det plass til et vegghengt skrivebord. Krakken er fra Jysk, og den bruker også Konrad når han skal opp i sengen sin.


Det er både dekorativt og praktisk! Vi vurderer å bygge ut, og endre litt på planløsning for å få soverom. Hvor store bør soverommene være? Eller for å formulere meg anderledes.


Det skal være et med dobbelseng og garderobe, og to for barna. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg