fredag 15. juni 2018

Muuto nerd barstol

Muuto nerd barstol

Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. La deg inspirere av våre barstoler i ulike design. Finn laveste nettpris her.


Muuto nerd barstol

With seamless integration of the back and seat rendered in woo the Nerd Chair is both comfortable and aesthetically pleasing. Barstolen har en sterk personlighet, som viser frem skandinavisk design på det beste. Nerd har med sine fine detaljer en ikonisk karakter og en ytterst sterk personlighet.


Selv om stolen oppfattes som innovativ, har den klare referanser til skandinavisk, klassisk design. Gjennom innovativ integrasjon mellom sete og rygg og presis detaljering har Nerd en sterk personlighet og en veldig ikonisk karakter. Særegenheten er design og komfort. Ryggstøtten og setet er montert i en sømløs integrering.


Den lille ryggen birdrar til økt komfort og et innbydende personlig utseende. NERD barstol har et moderne nordisk design. Stolen er utformet med materialer av høyeste kvalitet. Materiale lakert eik.


Den sømløse bøyde ryggen, skaper økt komfort og et fint utseende. Velg mellom ulike farger. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Stolen har et moderne design som samtidig er typisk skandinavisk. Nerd finnes med lakkert ask eller eik og kan enkelt kompletteres med en sittepute eller pledd for ekstra komfort. Setet og ryggen er formpresset i to deler. Muuto - Best pris i Norge! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Med sømløss integrasjon fra rygg til sete utført i tre, Nerd barstol er både komortabel og estetisk tiltalende. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Enkelheten og den håndverksmessige kvaliteten gjør at Nerd Chair passer godt inn i Scandinavian Design begrepet. Klassisk, skandinavisk designtradisjon med en moderne nordisk vri.


Muuto nerd barstol

Sete og rygg integreres sømløst, noe som gir en personlig look, og fin formgivning. Forest barstol aluminium hög rygg - Fast design. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp.


Nerd Barstol er designet med bløde, runde kanter, hvilket indbyder til benyttelse fra flere vinkler end én. Højestepunkt i ryggen 80. En grøn og en tyrkisblå. Med eikeben passer den perfekt inn i de skandinaviske hjem. Barkrakken er produsert fra et innovativt bio-komposittmateriale som omfatter trefiber.


Den prisbelönta serien är designad av formgivaren David Geckeler och har tillverkats i naturlig ek eller lackerad ask av högsta kvalitet. Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg