fredag 8. juni 2018

Lyskesopp

I sjeldne tilfeller blir man nødt til å gi en tablettkur. Hvis det er lyskesopp bør legen din også undersøke andre steder på kroppen (hender, føtter, negler) for å se om man har sopp der også. Dette bør behandles slik at problemet ikke kommer tilbake på nytt. Skrittsopp er vanlig blant idrettsutøvere, ved bruk av tettsittende bukser og hos overvektige.


Symptomer er rødt, kløende utslett. Milde former for skrittsopp kan. Hva er tegnene på sopp i lysken?


Soppen viser seg ofte som et ganske stort, rødbrunt, flassende område i lysken som eventuelt strekker seg ut på pungen. Kanten av utslettet er ofte skarpt avgrenset mot den friske huden rundt. Diagnostisering Diagnosen stilles ved undersøkelse av lege.


Opptrer ofte hos idrettsutøvere, overvektige og ved bruk av tettsittende klær, men hvem som helst kan få lyskesopp. Forekommer ofte ved samtidig fotsopp. Varm og fuktig hud disponerer for soppinfeksjon.


Problemet løste seg, men nå har jeg fått en antydning av soppen tilbake igjen! Ligger den liksom bare klar til og slå ut når du først har hatt sopp en gang? Er det derfor jeg fikk den igjen!


Lyskesopp

Vil du sitere denne artikkelen? Kopier denne teksten og lim den inn i litteraturlisten din: Langelan Tor. I Store medisinske leksikon. Dosering dråpe ganger daglig. Behandlingen bør vare i minst dager etter symptomfrihet.


Men hudsoppen kan også spre seg til kjønnsdeler og baller. Sopp i lysken legger seg tett opp til de andre soppetyper i tinea-familien som for eksempel fotsopp og hodebunnssopp. Det er viktig å behandle så lenge som forskrevet. Unngå derfor tettsittende undertøy og tette bukser. Det kan også involvere den nedre del av magen og kjønnshårene.


Noen ganger kan fargen også være brunlig. Som kløe og svie og rødhet og irriterende spot mellom penis og pungen er skrittsopp. Du trenger ikke å lide lenger Du trenger:.


Lyskesopp ses som rø tørr, irritert og kløende hud. Sopp i hudfolder: Det er lett at det blir klamt i valker og under bryster. Opp mot ¾ av alle kvinner over år har opplevd en soppinfeksjon i underlivet. Vanligvis vil man oppleve kløe, svie og endring av utflod når man har en.


Lyskesopp

De fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet. Som regel skyldes infeksjonen en oppblomstring av gjærsoppen Candida albicans, som finnes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg