tirsdag 22. september 2015

Hvordan innrede liten leilighet

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjør selv ferie i hele Europa. Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.

Spar penger på liten plass. Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig. Lur øynene dine til å tro at rommet ditt er større enn det egentlig er. I denne bloggposten gir vi deg enkle råd til hvordan du kan innrede en liten leilighet.


Råd 1: Plasser et speil overfor vinduet ditt. Speil blir ofte brukt i små rom for å skape inntrykk av et større rom. Det beste trikset er å plassere et speil overfor vinduet ditt.

Her får vi smarte tips for hvordan man kan innrede en liten leilighet. Se også: Billig lite hus som kan settes opp på et par dager. Janet Lee har skrevet boka Living in a Nutshell, og i denne videoen viser hun oss noen av tipsene sine for hvordan å designe en liten leilighet for å få mest mulig ut av arealet. Da hun kom over denne toroms leiligheten på kvadratmeter på Sagene, var det nettopp den gjennomgående lave standarden og den dårlige plassutnyttelsen hun falt for.


Jeg så umiddelbart at leiligheten hadde masse potensial og sjarm, men at mye måtte gjøres, sier Kristin. Hvordan innrede en liten leilighet ? Men hvis du er litt smart og åpen for nye ideer kan du skape et funksjonelt hjem som rommer alle tingene du trenger. Få en liten leilighet til å virke større Øivind Skorve Foto: ifi. Det kan være en stor utfordring å innrede en liten leilighet.


Men ifølge interiørarkitekt Trond Ramsøskar er det smarte grep du kan gjøre for å få leiligheten til å virke større enn den er. Lite bord til liten plass. Avlastningsbordet er fleksibelt med hjul som kan tas av og på ut fra hvordan du ønsker å bruke det. Sett flere sammen som en hylleseksjon langs en vegg eller la det stå solo på kjøkkenet.


For Katrine (27), Jacob (26) og hunden Nemo er det slettes ingen utfordring å bo i en leilighet som ikke er større enn kvadratmeter. Det er Hege Kleins lille leilighet på Sinsen. Det tar bare en halvtimes tid å gjøre rent, vi kommer veldig nær hverandre og – ikke minst – det er enkelt å gjøre om på ting, sier Katrine.

Bo Bedre gir deg de siste trendene, de hotteste shoppingtipsene, de beste stylingideene og ikke minst de mest inspirerende hjemmene. Vi har samlet noen tips om hvordan du gjør dette her. Gode lagringsalternativer betyr mye. Det første tipset for å innrede en liten leilighet er å sørge for at du har noen gode lagringsalternativer. Du har sannsynligvis en masse ting som du må ha plass til, og det er viktig å finne ut hvordan du får plass til alt.


Men ikke fortvil, vi skal nå dele våre beste tips for å skape et hjem. Hvor, hvordan og hvor mye vil det koste? Vi hjelper deg gjennom alle stegene – med å finne en bolig, med flytteprosessen, ekspertråd til kontrakt og depositum, tips til billig og plassbesparende innredning og råd til hvordan dere får kollektivet til å fungere.


Ti tips for små boliger. Alt må slett ikke være ensartet for at det skal bli harmoni i en liten leilighet. Ulikheter skaper også helhet.


Det som ikke er så lett som student er å innrede leiligheten , da man har begrensede midler og liten plass. Enten du nettopp har flyttet inn i din aller første leilighet , eller om du har bodd for deg selv i mange år, gir vi deg her gode tips til hvordan du kan innrede studenthybelen eller leiligheten din. Planlegg, planlegg, planlegg.


Innrede liten leilighet Hjem og fritid Hus og hage;. Noen forslag til hvordan jeg kan innrede økonomisk, men slik at det blir harmonisk?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg