fredag 18. september 2015

Badespeil med lys

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi i MegaFlis kan tilby et variert utvalg av store speil, små speil, firkantede speil, runde speil, speil med lys og speilskap, slik at du skal kunne finne et som passer ditt behov.


Sminkespeil med lys for en enklere start på dagen. Gi badet ditt et løft med ett av våre lekre speil for bad. Speil, speil på veggen der! Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal.


Våre speilmodeller med lys er et opplagt valg for deg som har et bad uten dagslys, eller som bare gjerne vil ha den optimale belysningen for å sette inn linser og legge på sminke. Med innebygd lys i speilet behøver du ikke plassere lamper ved vasken, noe som kan være med på å gi et enklere og renere uttrykk. Det hjelper selvfølgelig ikke mye med speil, hvis du ikke kan se det.


Rommets lyssetting har mye å si for hvor godt du ser hva som befinner seg i speilet. Vanlig takbelysning ovenfra kan fungere greit, men hvis lyskilden kommer mellom deg og speilet vil du avskjære den. Særlig på baderommet skal man være litt oppmerksom på. På IKEA finner du et stort utvalg speil som passer til baderommet.


Vi har baderomsspeil med oppbevaring som er praktisk om du trenger litt ekstra plass til å gjemme bort kremer og lignende. Du finner også baderomsspeil med integrert belysning som er bra når du trenger godt lys om morgenen. Simulerer naturlig sollys, slik at du kan se hele fargespekteret, noe som bidrar til riktig bruk av sminke og et perfekt resultat. Det kommer an på: Vil du ta deg et avslappende bad eller skal du sminke deg før du går på jobb?


Dårlig IKEAlampe, sikkert for dårlig effekt og alt, jeg har måttet ta av dekselet på lampen for å få akseptabelt lys (og det er fortsatt ikke akseptabelt ). Jeg mener man trenger lys fra begge sider og ovenfra, og så skal det helst gi en riktig fargegjengivelse (kelvin?). Men hvordan man oppnår det, nei se det kan jeg ikke svare på. Runde, kvadratiske og rektangulære speil.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Stilrent speil med hyllekant for praktisk oppbevaring av for eksempel hårpleieprodukter. Belysning i form av to halogenpærer.


Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som. Store og små speil til alle rom. Jeg har sett slike speil med så lite lys at jeg ville hatt lampe over speilet i tillegg.


Var bare nok lys til at det virket som pynt i speilet :D Har sett de som har greit lys også da, så det er sagt. Men uansett hvilken produsent det er så lyser de ikke opp rommet. For å få best mulig resultat når du sminker deg kreves det godt lys.


Velg blant våre to dimbare speil med touchknapper som regulerer både lysstyrke og lystemperatur. Badet er komplett når speilet er hengt opp. Du finner billige baderomsspeil i forskjellige bredder og lengder, samt beslagene du trenger for montering. Les mer om det enkelte speil ved å klikke på elementet. Vi har et stort utvalg i mange prisklasser på lager.


Et sminkespeil med lys og forstørrelse gjør jobben enklere når detaljene teller. Vi har sminkespeil som kan monteres på vegg og bordmodeller som kan lades opp. På bad er det viktig med god belysning, her må man også ta høyde for våtromssoner og velge riktig.


Lamper over speilet sikrer god belysning i det området, og er flotte som suppleringslys hvis du har en litt kraftig taklampe som gir god allmennbelysning. På den måten får du god generell belysning på badet, samtidig som du har ekstra godt lys til barbering og sminking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg