onsdag 2. september 2015

Lite kjøkken tips

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Veldig gode priser på Kjøkken og bad hos Bygghjemme.


Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov. Kjøp kjøkken på IKEA.

Hvis man skal pusse opp et lite kjøkken , er det viktigste er at man i forkant vurderer nøye hva man skal bruke til, mener ekspertene. Du trenger en skikkelig plan. Når du har funnet ut hva du vil bruke kjøkkenet til, sitter du igjen med en del ønsker og behov du kan bruke i planleggingen før du pusser opp. Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest.


Nemlig at de erstatter avtrekkshetter som tar opp veldig mye plass. Vi viser deg utfordringer med tilhørende tips og ideer til god kjøkkenplanløsning: tips til smart design av små kjøkken. Et lite eller kronglete kjøkken krever spesielt god planløsning.


Det skal ikke bare se flott ut, men også fungere i hverdagen.

I mange leiligheter og hytter er det små kjøkken med trangt om plassen. Da gjelder det å finne smarte, funksjonelle og plassbesparende løsninger slik at hver krok og krik blir utnyttet på best mulig måte. Interiørdesigner Inger Ystgaard har innredet mange kjøkken , særlig på hytter, og deler her noen av sine tips. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.


Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Få mer plass på et lite kjøkken. Det finnes flere måter å optimalisere plassen i et lite kjøkken på, slik at du utnytter hver eneste centimeter fullt ut.


Få et innredningsforslag som gir mer plass og får kjøkkenet ditt til å virke større. Innredning av et lite kjøkken er kompromissenes kunst, og det handler om å få maksimalt ut av mulighetene sine. Det lar seg ikke alltid gjøre å integrere alle arbeidssonene. Men et kompakt kjøkken kan være kult, og med de rette løsningene kan du til og med få massevis av oppbevaringsplass i over- og underskap. Akkurat nå får du en Electrolux oppvaskmaskin på kjøpet, når du kjøper Gjør Det Selv HTH kjøkken for 20.


Syv tips til innredning av et lite bad. For et lite kjøkken er det en stor oppgave å ha nok plass til oppbevaring, matlaging og måltider. I denne episoden utfordret vi oss selv til å designe et lite , moderne kjøkken for to.


For å klare det, måtte vi utnytte alt av plass.

Når kvadratmeterne på badet er få, kan det være vanskelig å få utlevd de helt store innredningsdrømmene. Spesielt mindre leiligheter er typisk innrettet med små ba som krever at man tenker kreativt når den perfekte innredningsløsningen skal på plass. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Velg ett møbel eller én gjenstand som fokuspunkt i et lite rom. Slik skaper du blikkfang i interiøret. Plasserer du et speil som reflekterer et vindu på andre siden av rommet, vil det straks få rommet til å virke større.


Et lite kjøkken trenger ikke være kjedelig, og selv om du bare har noen få kvadratmeter, trenger du ikke nødvendigvis nøye deg med et tekjøkken. Kvik har et stort utvalg av kule kjøkkener til både store og små hjem. Se hvordan du utnytter plassen optimalt og får et kjøkken som kan gi plass til livet og hverdagen. Interiørarkitekt Åse Imset og interiørarkitekt MNIL Beate Kleven, har tips som kan gi inspirasjon når du skal innrede badet, særlig når det er lite og plassen må utnyttes maksimalt.


Ofte har folk et bad og baderomsvisjon som ikke er realistisk. Få inspirasjon og tips til innredning av et åpent kjøkken. Drømmer du om å få et kjøkken -allrom hvor det er en naturlig overgang mellom kjøkken og stue, og plass til hele familien? Med et kjøkken -allrom kan du innrede kjøkkenet og stuen i ett rom med plass til flere kokker og hyggelige familieaktiviteter, vi gir inspirasjon.


I dag deler jeg mange gode tips og idéer for å fornye kjøkkenet, uten å bytte det ut. Del gjerne om du blir inspirert. Du vil få følelsen av helt nytt kjøkken om du bytter ut bekledning på veggene, som på kjøkkenet over.


Tenk bare hvor annerledes dette kjøkkenet hadde sett ut med vanlige hvite vegger. Hvitevarer i stål gir også et lite avbrekk i den svarte veggen, slik at den virker mindre massiv. LES OGSÅ: steg til et mer personlig kjøkken. Her er det i tillegg brukt mye lyst tre i innredningen, slik at rommet ikke blir for mørkt.


Et vegghengt og nedtrekkbart bord som er både dekor og magasinholder når det er foldet, er veldig praktisk for et lite kjøkken. Mange av kjøkkenleverandørene, for eksempel HTH og Ikea, har egne tegneprogrammer hvor du kan plotte inn mål av kjøkkenet ditt og selv plassere inn moduler samt velge fronter og benkeplater. Med et åpent kjøkken blir hverdagen mindre masete og festmiddagene mer sosiale og avslappede. I dette lyse kjøkkenallrommet er kjøkken og spisebord i matchende utførelse. Det binder de to sonene sammen.


Både kjøkkenet og skjenken ved spiseplassen er fra HTH. Det naturfargede eikegulvet i heltre gir en lun glød til det hvite rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg