tirsdag 8. september 2015

Rkc markise

Sjekk ut Rkc Markise. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


RKC er leverandør av hage- og treprodukter til byggevarekjeder og hagesentre i Norge. Bredt sortiment gir deg alle muligheter til å skape et flott uterom. Med fjernkontroll kan du betjene markisen motorisert fra en godstol – enten ute eller inne.


Med en app på mobilen kan du betjene markisen fra din egen mobil – både hjemmefra eller når du er på jobb. Med timer kan du programmere solskjerming og markiser til justere seg på spesielle tidspunkter på døgnet. Med terrassemarkise over uteplassen får du nærmest en ekstra stue – eller spisestue om du vil. Eller starte terrassesesongen allerede fra påske! RKC er en ledende leverandør av produkter til hjem og hage.


Våre produkter finner du i ledende byggevarehus, hagesentre. Rkc markise montering Skaper en lunere uteplass på terrassen, forlenger sommerkveldene og beskytter mot solen på varme sommerdager. Manuell terrassemarkise med uunnværlig høydejustering samt dekkende aluminiumskassett, som beskytter markisestoffet mot nedbør når markisen er rullet inn.


Behov for sol- eller vindskjerming? Scandic Markiser har et stort utvalg av produkter! Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. En åpen markise er den klassiske typen, der rullen med duken er helt eksponert.


Ofte finnes denne standardtypen med håndsveiv. Den er lett å montere og lett å bruke, men det er selvsagt en risiko for mugg og annen skade på duken, hvis markisen er montert et veldig utsatt sted med mye regn og vind. Hvordan det kan være bedre å kjøpe en markise til 16. En markise monterer du selv.


Vi mener at du ikke trenger besøk av en selger for å måle opp hvor stor markise du trenger. Hos oss finner du derfor priser på våre markiser på vår nettside. Mål hvor stor markise du trenger, finn din markise hos oss og monter din egen markise selv når den kommer. UTSOLGT FLOTT MARKISE SOM GIR DEG MYE FOR PENGENE! ALL INFO DU TRENGER STÅR HER!


Får ikke tak i flere. Du slipper å få solen i øynene og møbler og inventar unngår å bli falmet av sterke solstråler. Her får du tipsene – som gjør det lettere å velge markisen som passer best for deg.


Kjøpte markise til balkongen av markisemannen for en tid tilbake. Det to uker før de kom og monterte, og da var de uker forsinket. Når de først kom, hadde de ikke riktig utstyr med seg, og det drøyet ytterligere uker. Leveggen har hjul så den enkelt kan foldes sammen. Da er det deilig å beskytte seg mot den strengeste solen.


Markisen la de bare inne i leiligheten da de gikk. Det er også behagelig å sitte i skyggen og kjøle seg ned for oss alle sammen, spesielt for barn og eldre. Slike ting er viktig å tenke på når en skal lage uteplass.


Trenger du en parasoll, markise eller levegg, finner du det her. Noen som vet om veggfestene på den markisen fra Europris er helt i endene? Jeg har en vegg på som jeg gjerne skulle hatt en billig markise på, så er ikke krise om den stikker ut 8cm på hver siden så lenge ikke festene sitter der da?


Produktsjef hos RKC , leverandør av hagemiljøprodukter, Carl Henrik Tvete, vet råd. Det første du bør tenke på er hva du skal skjerme deg mot. Er det vin innsyn eller begge deler?


Kanskje ønsker du bare å avgrense området så du får et hyggelig sted å være, og skape en koselig romfølelse, sier han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg